Už nikdy nebudu sledovat zápas živě. Dnes moje premiéra a bylo to napínavé jako kšandy. Jsem myslel, že mě u toho pohárového zápasu klepne pepka :D celý zápas teču o pár bodů... V poslední čtvrtce těsně před koncem těžkou trojkou jdu do vedení o 2 body. 20 vteřin do konce zápasu, moji hráči mají balón, soupeř fauluje, jdeme na trestné hody, ani jednu šestku však neproměňujeme a soupeř z posledního útoku srovnává! jde se do prodloužení...
V prodloužení už tahám za delší konec, povětšinou vedu až o 5 bodů. Blíží se konec zápasu, skóre 94:90 jsme u balónu, soupeř fauluje, proměněný jeden trestný hod, posledních 25 vteřin, přichází oddechový čas soupeře, následně jeho proměněná trojka z velká dálky, od protivníka vůbec první v zápase! snižuje tedy na 95:93, jsme u balónu a zase faul, jdeme střílet trestné hody, jeden úspěšný... soupeř se ale nevzdává a přichází druhá proměněná trojka v řadě, srovnáno 96:96! máme 12 vteřin na poslední útok, můj hráč zkouší v poslední vteřině zápasu nájezd "střela šla mimo" ale rozhodčí viděl faul... hned první šestka úspěšné zakončená a drama končí se šťastným koncem pro naše mužstvo :)