BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > ερωτήσεις για newbies part IV

ερωτήσεις για newbies part IV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176866.423 in reply to 176866.422
Date: 7/22/2011 4:07:25 AM
Overall Posts Rated:
112112
Πω, πω και μετά λένε πως είμαι εγώ πολυλογάς... :-D
Τι είναι αυτά τα bold και οι υπογραμμίσεις, μου βγήκαν τα ματάκια. :-Ο
Αν προσθέσεις και κανά κεφαλαίο, θα ολοκληρωθείς πιστεύω. ;-)

Σοβαρα τώρα, δεν βρίσκω παρά μόνο ένα μειονέκτημα στη λογική σου.
Αυτός ο παίκτης που ανάλυσες πράγματι μπορεί να γίνει έτσι με 2 σεζόν προπόνησης. Μαζί με αυτόν και άλλος ένας, κάπως υποδεέστερος βέβαια.

Η ομάδα μπορεί να έχει ανέβει και καμιά κατηγορία.

Αν τον πουλήσει όμως με ποιους θα παίζει ή τι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει???

Ο μισθός ενός οικονομικού γυμναστή 4άρι είναι 15-17 χιλιάρικα ενώ ενός επιπέδου 2 5,5 χιλιάρικα. Διαφορά δηλαδή 10 χιλιάρικα στην καλύτερη που με την αναλογική ποσοστιαία άυξηση για 2 σεζόν, δηλαδή για 28 εβδομάδες φτάνει μέσο όρο 12 χιλιάδες η διαφορά μισθού, χώρια την τιμή αγοράς του που μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 100 χιλιάρικα.

12*28=336.000 Τόσο θα μου στοίχηζε η προπόνηση αυτού του παίκτη (μόνο μισθός γυμναστή), τόσο θα τον πούλαγα περίπου.

Εξαιρούμε βέβαια παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη και την μεταπωλητική αξία όπως τραυματισμοί ή κρυφό σκιλ στα φάουλ, που είναι αστάθμητοι και μη ορατοί εξ αρχής.

Αναρωτιέμαι πάντως τον δεύτερο σε ηλικία 30 χρονών σε off season περίοδο, πόσο θα τον κοστολογούσες?
Μήπως θα συνέφερε να τον έπαιρνε εξ αρχής και να τον κράταγε 2 σεζόν? Πόσα λεφτά να έχανε?
Η εμπειρία του θα τον βοήθαγε? Θα είχε έτοιμο παίκτη πεντάδας και όχι υποψήφιο, που μπορεί και να του στοίχηζε αγώνες?
Θα του προπονούσε και βολές και θα έκανε και pop up στα 31 του!!!!

Απλά βέβαια μία ιδέα έριξα...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176866.424 in reply to 176866.423
Date: 7/22/2011 4:24:01 AM
Overall Posts Rated:
1414
Σοβαρα τώρα, δεν βρίσκω παρά μόνο ένα μειονέκτημα στη λογική σου.
Αυτός ο παίκτης που ανάλυσες πράγματι μπορεί να γίνει έτσι με 2 σεζόν προπόνησης. Μαζί με αυτόν και άλλος ένας, κάπως υποδεέστερος βέβαια.

Η ομάδα μπορεί να έχει ανέβει και καμιά κατηγορία.

Αν τον πουλήσει όμως με ποιους θα παίζει ή τι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει???

Ο μισθός ενός οικονομικού γυμναστή 4άρι είναι 15-17 χιλιάρικα ενώ ενός επιπέδου 2 5,5 χιλιάρικα. Διαφορά δηλαδή 10 χιλιάρικα στην καλύτερη που με την αναλογική ποσοστιαία άυξηση για 2 σεζόν, δηλαδή για 28 εβδομάδες φτάνει μέσο όρο 12 χιλιάδες η διαφορά μισθού, χώρια την τιμή αγοράς του που μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 100 χιλιάρικα.

12*28=336.000 Τόσο θα μου στοίχηζε η προπόνηση αυτού του παίκτη (μόνο μισθός γυμναστή), τόσο θα τον πούλαγα περίπου.

Εξαιρούμε βέβαια παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη και την μεταπωλητική αξία όπως τραυματισμοί ή κρυφό σκιλ στα φάουλ, που είναι αστάθμητοι και μη ορατοί εξ αρχής.

Αναρωτιέμαι πάντως τον δεύτερο σε ηλικία 30 χρονών σε off season περίοδο, πόσο θα τον κοστολογούσες?
Μήπως θα συνέφερε να τον έπαιρνε εξ αρχής και να τον κράταγε 2 σεζόν? Πόσα λεφτά να έχανε?
Η εμπειρία του θα τον βοήθαγε? Θα είχε έτοιμο παίκτη πεντάδας και όχι υποψήφιο, που μπορεί και να του στοίχηζε αγώνες?
Θα του προπονούσε και βολές και θα έκανε και pop up στα 31 του!!!!

Απλά βέβαια μία ιδέα έριξα...

Σε ευχαριστω που απαντησες αν και οχι αμεσα αλλα δεν βαριεσαι....
Αυτο ακριβως ηθελα να μου πεις με μοναδικη διαφορα πως εναν 4αρι τον παιρνεις με 29χ και μισθο 11,5χ αν εχεις την σχετικη υπομονη και Χαρη Ρεζηλι στην μουσικη υποκρουση.Καπως ετσι τα σκεφτηκα, οταν ειδα την απαντηση σου στον φιλο που ξεκινησε το θεμα.

ΥΣ.2η συμβουλη για νεους χρηστες.
Αν δεν βαλεις 2 τουλαχιστον παλιους σε κοντρα δεν μαθαινεις τα κολπα της δουλειας, αυτο ισχυει σε ολα τα ιντερνετικα παιχνιδια.Επισης γινετε ευκολα οταν δεν εχει υποχρεωσεις η εθνικη, αλλιως δεν εχεις τυχη :))))))

ΥΣ2. Θα μπορουσε καποιος να βαλει τις θεσεις των 3 παραπανω κυρίων σε ενα νηματακι για νεανιες?Δεν τα βρισκεις και καθε μερα αυτα, λεω εγω τωρα....

This Post:
00
176866.426 in reply to 176866.425
Date: 7/22/2011 6:27:39 AM
Overall Posts Rated:
1414
ξένο δάκτυλο πίσω από αυτά. προσπαθείς να σπιλώσεις την υπόληψή μας λόγω των επερχόμενων εκλογών ?
ειναι πολλα τα λεφτα Pop :p

αίσχος, εγκάθετε, τυχοδιώκτη ...
ειμαι, ειμαι .... δοξαστε με!!!!!!

είμαστε ήδη στο thread των noobηδων. αν θέλει κάποιος να διαβάσει, αποκλείεται να μη μας βρει.

να γινει κοκκινο εννοω, με ενα ψιλο μαζεματακι. Τακτικη χωρις προπονηση, με ολιγη προπονηση , ψιλοφαρμα κτλ. Εδω που ειναι θα το φαει ο χρονος και ειδικα οταν βγει και εκδοση νουμπις 5.

Πάντως ο kaja συνεχίζει να κάνει ένα μεγάλο λάθος

Δεν θα το ελεγα, οπως καποιος πρεπει να βαλει χρονο για να μαθει πως θα βγαλει λεφτα απο προπονηση , μπορει να βαλει τον αντιστοιχο στην αγορα.Με λιγο θρασσος βρισκει και 2 -3 χρηστες που κανουν το ιδιο και τους γινεται κολλιτσιδα ή τους παρακολουθει χωρις να τους ενοχλει.Επισης υπαρχει κοσμος που εχει παιξει και αλλα παιχνιδια , οπως και εγω και δεν του κανει και καμμια τρομερη εντυπωση το day trading, οποτε θα ειναι ηδη υποψιασμενος.

Σε αυτο που συμφωνω ειναι πως δεν μπορουν να το κανουν ολοι.Προπονηση μπορεις να κανεις με οτι μπαζο βρεις και απλως θα χασεις χρονο.Με day trading θα χασεις και λεφτακια, αλλα ποιος λεει οτι ο χρονος δεν ειναι χρημα. Ευκολα ενας νεος θα δωσει 200χ για 4αρι με ειδικοτητα c.extension χωρις να εχει 32αρι παικτη, γιατι καπου ειδε πως ειναι καλο και το κανουν και στην εθνικη.

Ισως αυτες οι 2-3 αποψεις σας καθαρογραμενες με τα + και τα - θα βοηθαγαν τους νεους και θα σας εδιναν και κανενα ψηφουλακι, ψηφοθηρικα λαμογια :P

This Post:
11
176866.428 in reply to 176866.426
Date: 7/22/2011 6:56:00 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Θα κάνω μια κουραστική εισαγωγή πίνοντας το καφεδάκι μου

Το παιχνίδι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι. Κενού νοήματος η δήλωση; Όχι!
Σε κάθε ευκαιρία ρωτάω άλλους managers για πιο λόγο παίζουν το παιχνίδι. Οι απαντήσεις που έχω πάρει είναι αρκετά διαφορετικές.

Υπάρχουν managers που θεωρούν διασκέδαση

την απόλυτη αγωνιστική επιτυχία
την προπόνηση παίχτη για την Εθνική ή απλά το φτιάξιμο ενός παιχταρά
το κλίμα παρέας που έχει διαμορφωθεί μεταξύ κάποιων χρηστών
το τακτικό κομμάτι και μόνο
την σαν εταιρεία διαχείριση της ομάδος τους
το μαθηματικό κομμάτι (ναι δεν είμαι ο μόνος)
συναισθηματικά δεσίματα με παίχτες της ομάδας
τις δύο-τρεις ώρες χαλάρωσης μετά την δουλειά
και διάφορα άλλα,.......

Για να πετύχουν την διασκέδασή τους μετέρχονται διαφορετικούς τρόπους, τακτικές ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε.

Κάποιοι από τους τρόπους είναι κατανοητοί (προσιτοί) σε χρήστες ενώ άλλοι όχι.
Κάποιοι από τους τρόπου θεωρούνται ´ηθικοί´ άλλοι εντελώς ´ανήθικοι´
Κάποιοι θέλουν ή μπορούν να διαθέσουν χρόνο ενώ άλλοι όχι

Όλα αυτά την ώρα που το περιβάλλον που αντιμετωπίζει κάθε φορά ο κάθε χρήστης είναι αρκετά διαφορετικό. Παράδειγμα μία V κατηγορία με αποκλειστικά Bots δίνει άλλες δυνατότητες προπόνησης από μία πιο ανταγωνιστική V κ.λ.π

Εάν τα βάλουμε κάτω τα πράγματα θα δούμε ότι υπάρχουν επιλογές-τρόποι για κάποιους managers που για άλλους είναι απλά απαγορευμένοι (πχ τους μειώνουν την διασκέδαση)

Για παράδειγμα η μη προπόνηση ως τακτική έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όμως εάν κάποιος δεν έχει τον χρόνο για daytrading και θεωρεί ότι οι υπερβολές σε αυτό είναι ´ανήθικες´, έχει ως ψιλομονόδρομο την προπόνηση.
Τι να κάνουμε τώρα που ο παιχταράς της τάδε ομάδας με μισθό στην ΙΙ 160000 συνολικά κάνει κακό στην ομάδα του; Ο manager του με αυτόν τον παίχτη , το καμάρι του , το δημιούργημά του θέλει να αγωνίζεται – αυτός ο τρόπος του δίνει διασκέδαση
Ας πούμε εγώ αδιαφορώ για το daytrading και για την προπόνηση. Διασκεδάζω με το παιχνίδι με έναν άλλο τρόπο.

Ισως αυτές οι 2-3 απόψεις σας καθαρογραμενες με τα + και τα - θα βοηθαγαν τους νεους και θα σας εδιναν και κανενα ψηφουλακι, ψηφοθηρικα λαμογια

Μια χαρά ιδέα μου δείχνει (άνοιξε ένα thread)! Απλά εάν το θέμα τεθεί ως οδηγός επιτυχίας και όχι διασκέδασης γρήγορα θα καταλήξουμε φοβάμαι στο παρακάτω συμπέρασμα που είναι και η κεντρική αδυναμία του παιχνιδιού!

Ανεξάρτητα από την προπόνηση ή οτιδήποτε άλλο το trading στα όρια της εξαπάτησης δίνει τεράστιο πλεονέκτημα και αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα που δύσκολα μαζεύεται!

Δηλαδή θα προτιμούσα να γραφτούν απόψεις και για άτομα που διασκεδάζουν διαφορετικά με το παιχνίδι

Υ.Γ Τις λέξεις ´ηθικός´ και ´ανήθικος´ ΔΕΝ τις χρησιμοποιώ με την κυριολεκτική σημασία τους.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
176866.430 in reply to 176866.429
Date: 7/22/2011 7:12:48 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Όταν ξυπνάει κανείς παιδί μου καφεδάκι πίνει
Ο καφές είναι για το διάβασμα
Όταν διασκεδάζει πίνει μπυράκι
Η μπύρα είναι άμα συζητάς κανά πρόβλημα φίλου ή δικό σου

3ον: [και σημαντικότερον] ξεμύτισε και η τσουτσού πάλι να πει τη φιλοσοφία

Άδικη και άνανδρη επίθεση! Ούτε μία οντολογική αναφορά δεν υπήρχε , τουλάχιστον με φανερό τρόπο

This Post:
00
176866.431 in reply to 176866.430
Date: 7/22/2011 7:21:11 AM
Overall Posts Rated:
112112
Έλα πες την αλήθεια, θες να γίνεις pacifist στη θέση του pacifist έτσι?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176866.432 in reply to 176866.431
Date: 7/22/2011 7:24:51 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Τιμημένε γέροντα Kaja πως να γίνει pacifist ένας άνθρωπος που πίνωντας το καφεδάκι του ακούει αυτό;

(http://www.youtube.com/watch?v=R-nWczD9NwA)

Advertisement