Óóó, ez mindenütt így van.. A jó friss ifikért mindegyik játékban halom pénzeket fizetnek.
Az a gáz, hogy az igazán jó játékosokért is vagyonokat kérnek.. (legalábbis ch-ban meg bs-ben)
Nem az a bajom, hogy egy jó és képzett játékos drága egy közepeshez mérten, ám legyen... Hanem az, hogy a valós értékének 2-3-szorosáért vannak kipakolva és esélytelen megvenni még úgy is ha krőzus vagy. Butaság pusztán kivagyiságból ráfizetni másfélszeres-dupla árat, pláne ha valójában a felét éri.
Most pislogtam egy olyan bizniszen bs-ben, hogy 26 éves 30 millás emberért (megjegyzem az brutál magas érték) valaki majdnem a dupláját is megadta (55 millió). Én a 30-at sokalltam, nemhogy 55-öt..
Az edzéssel bs-ben kvázi értéknövelést hajtasz végre. Simán meg tudnám csinálni, hogy az 1000-ért vett irányítóm feledzve eladom 2-2,5 milláért. Ugyanakkora fordítottja is igaz.. vettem egy sztárifit 7 millióért 2 szezon edzés után csak harmadát kaptam viszont...
Mindenhol hektikus a piac, őrülten felhajthatják egy sztár ifi árát, emellett az is megeshet, hogy egy jól képzett embert töredékáron bírsz csak eladni ha egyáltalán elviszik és vannak ezek a tízmilliós igazolások is.
Néha érdekes trendeket mutat az ottani piac.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/29/2012 11:33:21 AM