BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237953.422 in reply to 237953.421
Date: 4/25/2013 7:20:06 AM
Overall Posts Rated:
2424
Καλησπέρα σε όλους!
είδαμε νομίζω όλοι ποιος όμιλος είναι το αφεντικό ε? (ασχέτως με το τι δείχνουν τα μεταξύ μας :P)

Επαναφορά λοιπόν το Σάββατο στα του πρωταθλήματος και αιτούμαι να αναλάβω το pre-game αν συμφωνείτε.

This Post:
00
237953.423 in reply to 237953.422
Date: 4/25/2013 10:14:35 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
eeeiiii!!!!emeis eimaste oi uperoxoi!emeis sas riksame 20+!xaxaxaxa!!!

sthn arxh nomiza k egw oti nikhsan oi mple!

vevaia emeis adiaforoume k den summetexoume sto panhgyraki tou all star game!einai skandalo pou kanenas paixths mas den epilexthke!alla pisteyw htan skopimo gia na pesei h psuxologia twn paixtaradwn mou!

den tha sas perasei re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

From: Thor

This Post:
00
237953.424 in reply to 237953.422
Date: 4/25/2013 11:40:19 AM
Overall Posts Rated:
291291
αιτούμαι να αναλάβω το pre-game αν συμφωνείτε.

αναμένουμε με ανυπομονησία...:))))))))))))))))

This Post:
00
237953.425 in reply to 237953.422
Date: 4/25/2013 12:15:00 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Ναι για κάνε κανα pre game....!

8ος γύρος κυπέλλου

Στο ημίχρονο κερδίζουμε με +13 και αναρρωτιέμαι αν μας παίζουν χαλαρά...! Είναι παράξενο όμως αφού έχουν κατέβει με φουλ ρόστερ...! Τακτικά έχουμε το καλύτερο δυνατό στήσιμο και ελπίζουμε ότι θα το κερδίσουμε σήμερα...Για να δούμε...!!

Ελπίζω να μην τρελαθούν σε 3η και 4η...!!

This Post:
00
237953.426 in reply to 237953.423
Date: 4/25/2013 12:17:46 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Και εγώ νόμιζα ότι χάσαμε αλλά το ξανακοίταξα γιατί μου φαινόταν παράλογο και διαπίστωσα το προφανές...!!!

Πήρα το reply στο mail...Thanxs..!

This Post:
00
237953.427 in reply to 237953.423
Date: 4/25/2013 5:58:58 PM
Overall Posts Rated:
2424
ωχ... τώρα που το είπατε το είδα! χαχαχαχα!!!

Οκ λοιπόν μέχρι το μεσσιμέρι της Παρασκευής θα έχει ανέβει το pregame και πάμε για το απόλυτο!

This Post:
44
237953.428 in reply to 237953.427
Date: 4/26/2013 7:16:13 AM
Overall Posts Rated:
2424
ΟΜΑΔΑΡΑ @ ufaki
Ντέρμπι ζωής και θανάτου και για τους δύο. Η ΟΜΑΔΑΡΑ (μου) αν κερδίσει αυξάνει τις ελπίδες της από μηδενικές σε ελάχιστες για να γλιτώσει τα play-out, ενώ από την άλλη μεριά το ufaki αν χάσει και αυτό το παιχνίδι το επόμενο που θα κερδίσει είναι τον Procrustes την επόμενη σεζόν στην IV.x κατηγορία. Σοβαρά τώρα.. δεν μπορώ να ψυχολογήσω το ufaki που ενώ έχει καλό υλικό δεν…
Μάλλον είναι διπλό (αντικειμενικά πάντα ε;…)

Sminites @ OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Εύκολα το παράρτημα της ομάδας του Πειραιά θα επικρατήσει των μοδιστρών (αεροπόροι) οι οποίοι σε ένδειξη υποταγής και για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης θα καταθέσουν τις πουλάδες τους

Oust @ Supernova Elites
Περάσανε στον επόμενο γύρο στο κυπελάκι (πέσανε και σε ομάδα Α1), ψυχολογία στα ύψη έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους ψάχνουν ένα παιχνίδι που θα τους ξαναφέρει σε τροχιά νικών. Οι Oust αν και θα χάσουν το παιχνίδι δε θα χάσουν το τρένο των play-off.

Villagkoures @ Alepoudes
Όσο πονηρά κι αν παίξουν οι Alepoudes δε θα κερδίσουν τους Villagkoures οι οποίοι μετά από δύο βδομάδες θα κερδίσουν (είχαν δύσκολο πρόγραμμα η αλήθεια είναι)και θα ισοβαθμήσουν με τους από πάνω τους.

B.A. Polikastroy @ P.Faliro bc
Νομίζω το πιο δυνατό παιχνίδι της βδομάδας. Ίσως και όχι… Νομίζω θα είναι ωραίο ματσάκι με ένταση και πάθος, και στο τέλος θα κερδίσει το P.Faliro. Μάλλον… Δεν ξέρω

Fellowship @ Barceliosia B.C.
Λοιπόν οι Barceliosia B.C. θα κερδίσουν γιατί (α) ο Παπακαλιάτης (Διαμαντίδης)θα χρεωθεί με τρία φάουλ στα 5 πρώτα λεπτά, (β) θα βάλουν όλα τα σουτ απ’ έξω, (γ) οι Fellowship θα έχουν 1/16 τρίποντα και (δ)θα εγκλωβιστούν στη ζώνη. Οι Barceliosia B.C. θα έχουν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και θα αναγκάσουν τους Fellowship να κυνηγούν από νωρίς αλλά…
(προσοχή!!! Έντονη διακειμενική αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι)

Τα δύο πιο δύσκολα στοιχηματικά παιχνίδια τα άφησα για το τέλος.

Athens Vikings @ Diofantis B.C.
Οι ορδές των Vikings αποβιβάστηκαν εδώ και μέρες και τα στενά της μικρής επαρχιακής πόλης Διοφάουνες. Πίνουν μπύρες και χορεύουν μόνοι τους χωρίς να ενοχλούν τους κατοίκους έχοντας παρέα τις πιο όμορφες χωριατοπούλες. ΈΚΤΟΣ κι αν καταλάβουν ότι οι φτωχοί αλλά εργατικοί Διοφάνες έχουν έστω και την παραμικρή πρόθεση να χτυπήσουν το παιχνίδι, οπότε και τους βασανίζουν με φωτιές και τους αλυσοδένουν! (Ο Thor είμαι σίγουρος πως μπορεί να γράψει πολύ πιο γλαφυρά και να συνεχίσει όπως θέλει την ιστορία αυτή :P )

Procrustes @ PAOK4
Ο PAOK4 έστω και δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει τους Procrustes κυρίως λόγω της βοήθειας από την έδρα! :P

(Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το 8/8)

Last edited by vasilisn at 4/26/2013 7:18:49 AM

This Post:
00
237953.429 in reply to 237953.428
Date: 4/26/2013 7:36:32 AM
Overall Posts Rated:
419419
Αν χάσεις κάποιο, μάλλον θα είναι το δικό μου... Τα υπόλοιπα είναι λίγο - πολύ ξεκάθαρα.

From: Thor

This Post:
11
237953.430 in reply to 237953.428
Date: 4/26/2013 8:20:56 AM
Overall Posts Rated:
291291
8 μπαλάκια απο εμάς :)))
η αλήθεια είναι ότι μου έδωσες ιδέα πως συνεχίζεται η ιστορία με τις χωριατοπούλες...αλλα θα πέσει ban αν το γράψω :))))

πολύ καλό pregame....άλλος ένας λόγος που σε θέλουμε και θα μείνεις στην κατηγορία....:)

όμως δεν έχει τονιστεί αρκετά και πρέπει απο όλους μας....Συγχαρητήρια στους Elites που έφτασαν στους 16 του κυπελλου. Δυστυχώς έπεσαν στην μόνη ομάδα της Α1 που δεν ασχολούνται με το πρωτ'αθλημα και έχουν στρέψει τα φώτα τους στο κύπελλο....Νομίζω επίσης ότι πλέον παίζουν και σε ουδέτερες έδρες οπότε δεν το βλέπω να το χτυπάνε οi Elites...
Εμείς πάντως θα παίζαμε ένα χαλαρά με πλήρη ομάδα με Ουστ που ΔΕΝ χτυπάνε τα εκτός έδρας***, ένα χαλαρά με 2α στον procrustes και ένα κανονικά με πλήρη ομάδα την Πέμπτη και όπου βγει...δεν παίζεις κάθε χρονιά στους 16....

* **άμα σε πρόσεβαλα(ξανά)...ραντεβού στις 20.00 στην πλατεία στην κάτω Παναγίτσα δίπλα απο το σουβλακερί του Μπάμπη του σουγιά. Επιλογή δική σου στο όπλο, ξίφος ή μαχαίρι, κουτάλι ή ότι άλλο θέλεις.....

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
237953.431 in reply to 237953.430
Date: 4/26/2013 8:47:31 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
+1 στο pre game...

ψυχολογία στα ύψη έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους ψάχνουν ένα παιχνίδι που θα τους ξαναφέρει σε τροχιά νικών

Γιατί πότε δεν είμασταν σε τροχιά νικών...? Συνεχώς εκεί κινούμαστε..! :-P

(Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το 8/8)

Δεν ξέρω για τους Vilagkoures αλλα κινδυνεύει και το Fellowship-Barceliosia λόγο της δυνατής στο κύπελο...Θα δούμε..!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συγχαρητήρια στους Elites που έφτασαν στους 16 του κυπελλου.

Ευχαριστούμε...!

Νομίζω επίσης ότι πλέον παίζουν και σε ουδέτερες έδρες οπότε δεν το βλέπω να το χτυπάνε οi Elites...

Δεν το ξέρω αυτό για τις έδρες...Είμαστε σίγουρο ή να ρωτήσω gm...? Είναι βασικό να το ξέρουμε αυτό για την επιλογή της τακτικής μας...!

Εμείς πάντως θα παίζαμε ένα χαλαρά με πλήρη ομάδα με Ουστ που ΔΕΝ χτυπάνε τα εκτός έδρας***, ένα χαλαρά με 2α στον procrustes και ένα κανονικά με πλήρη ομάδα την Πέμπτη και όπου βγει...δεν παίζεις κάθε χρονιά στους 16....

Δυστυχώς έπεσαν στην μόνη ομάδα της Α1 που δεν ασχολούνται με το πρωτ'αθλημα και έχουν στρέψει τα φώτα τους στο κύπελλο...

Σωστή η διαπίστωση...! Υπήρχαν κάποιες ομάδες που θα κοντράραμε πιο εύκολα αλλά έτσι κληρώθηκε.Ήταν από τις λίγες που δεν ήθελα ακριβώς για το λόγο που ανέφερς ότι έχει αφήσει το πρωτάθλημα...

Το καλό είναι ότι τελικά με τις καταστάσεις (αγωνιστικές) τα πήγαμε λίγο καλύτερα απ'ότι περιμέναμε...(Ουσιαστηκά κάηκε μόνο ένας παίκτης)

* **άμα σε πρόσεβαλα(ξανά)...ραντεβού στις 20.00 στην πλατεία στην κάτω Παναγίτσα δίπλα απο το σουβλακερί του Μπάμπη του σουγιά. Επιλογή δική σου στο όπλο, ξίφος ή μαχαίρι, κουτάλι ή ότι άλλο θέλεις.....

χαχαχα...Θα δώσω μπαλάκι,δεν μπορώ να αντισταθώ...!!

Ps:Τώρα διαβάσαμε στο εγχειρίδιο:

Οι τελευταίοι δυο γύροι του κυπέλλου θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο για χώρες με λιγότερες από τέσσερις κατηγορίες. Για τις χώρες με πέντε ή περισσότερες κατηγορίες, οι τελευταίοι τρεις γύροι θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο και για τις χώρες με έξι κατηγορίες, θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο οι τέσσερις τελευταίοι γύροι.

Μάλλον θα χρειαστεί διευκρινιστική ερώτηση σε gm...!

Last edited by Kung Flu at 4/26/2013 8:54:01 AM

This Post:
00
237953.432 in reply to 237953.429
Date: 4/26/2013 9:15:12 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Δώσε και καμία στις ελεύθερες βολές...Τους έχεις πεθάνει στην αντοχή (η οποία σημειωτέον πάει μόνο μέχρι 10 και μετά από λίγο πέφτει στο 9 κάτι που δεν συμβαίνει με τις βολές...!!)...! :-P

Advertisement