זה כבר לא בקטע של כעס..
פשוט אני מתחיל לחשוב שאני לא מבין כלום על המשחק הזה
אשמח להסבר על מה שקרה היום ממישהו שכן מבין
אני לא מבין הכל אבל כן מכיר את הקבוצה שלי ומבין חלק גדול מזה. דבר ראשון נתייחס לתוצאה עצמה - אני בכושר טיפה יותר טוב ולהערכתי גם יתרון התלהבות. עליתי בהפרש גישה ובסה"כ ניצחתי רק בארבע הפרש- אין שום דבר לא הגיוני בזה. אם הייתי בהפרש גישה עליך בבית שלי זה היה נגמר בערך ב15 הפרש.
אולי גם זה יסביר קצת מהשאלות שעולות לך- הציונים לא ממש משקפים את רמת הקבוצה שלי והשחקנים שלי טובים בשני צידי המגרש בכל עמדה(ונסתפק בזה).מבחינת סטטיסטיקה קלעתי באחוזים יותר טובים בכל הטווחים 3,2,1 נקודות, השחקנים שלי מסרו יותר אסיסטים, עשיתי כמו בכמעט כל משחק(בממוצע 4 עבירות פחות מהיריבות) פחות עבירות מהיריבה והלכתי לקו יותר.כמו שהתאמת מצ'אפ -גם אני החלפתי עמדות בין שחקנים וזה עבד.. חוץ מזה הייתה לי גם טיפת מזל כמו בכל ניצחון קרוב
זה לא אומר שאתה לא מבין כלום על המשחק הזה... גם אתה לא חושב ככה... אבל אני כן חושב שטעית במשחק אחד ספציפי וזה קורה לכולנו:לדעתי הימרת לא נכון כשעלית תאי נגדי השבוע- קבוצה מעליך בטבלה כשהיא בכושר מצוין . כל קבוצה בכל ליגה שתעלה בהפרש גישה מול קבוצה במאזן קרוב לשלה מלמעלה או מלמטה מסתכנת שתפסיד בהימור ובמשחק. את התאי שלך ברוב המקרים אתה צריך בליגה צפופה כמו העונה לשמור למשחקי חוץ קשים במיוחד ואם כבר הימרת - קבל את התוצאה בכיף בין אם זה הצליח או לא.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...