Po pierwsze, ja nigdy niczego nikomu nie kazałem...
Tak o tym meczysz, ze tak juz zostaje to odbierane.
Jestes takze trenerem U21, tam jednak na oficjalnych stronach nie dopatrzylem sie skilli docelowych dla 21 latkow.
Po drugie, nigdy nigdzie nie napisałem, że jesty tylko jedna droga do celu...
Wiec skoro jest wiele roznych drog i celi, to czy je wszystkie opisac?
Po trzecie, nigdy nigdzie nie napisałem, że ja mam rację i każdy ma się mnie słuchać...
Wystarczy troche poczytac forum i wnioski nasuwaja sie same. ;)
Ja w sumie tylko przypomniałem to co w zasadzie Wy wszyscy powtarzacie co jakiś czas + chciałem chciałem się czegoś nauczyć od Was w kwestii treningu oraz chciałem mieć co podsyłać mniej zaawansowanym graczom...
Dlatego tylu menadzerow podalo skille docelowe dla zawodnikow do NT, zebys mogl z tego wyciagnac wnioski dla siebie.
Jesli zas masz jakies watpliwosci co do treningu poszczegolnych graczy to skontaktuj sie w tej sprawie z bardziej doswiadczonymi menago, niz zle doradzaj, bo kazdy przypadek trzeba potraktowac indywidialnie.
Na prawdę trzeba bardzo dużo złej woli żeby przypisywać to co Ty czy LukRev. Skąd w Was tyle goryczy czy nienawiści?
Ataki personalne z oskarzaniem o takie bzdury zachowaj dla siebie.
Czasem może ponoszą mnie emocje jak czytam jak ktoś zaczyna atakowac mnie personalnie zamiast coś samemu zaproponować (albo zwyczajnie nic nie mówić). Na prawdę nie sądze żeby atakowanie mnie przyniosło coś dobrego dla Polskiego BB. No chyba, że chodzi o podbudowanie własnego ego i szukanie akceptacji w pewnym gronie?
Najpierw starasz sie atakowac i obrazac a potem robisz z siebie ofiare (tragikomedia). ;)
Last edited by Kac100 at 11/10/2017 9:00:08 AM