BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Potencjalni kadrowicze vol.5

[NT] Potencjalni kadrowicze vol.5 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: gooziec

This Post:
22
284050.426 in reply to 284050.425
Date: 11/10/2017 7:53:40 AM
Overall Posts Rated:
543543
Po pierwsze, ja nigdy niczego nikomu nie kazałem...
Po drugie, nigdy nigdzie nie napisałem, że jesty tylko jedna droga do celu...
Po trzecie, nigdy nigdzie nie napisałem, że ja mam rację i każdy ma się mnie słuchać...

Ja w sumie tylko przypomniałem to co w zasadzie Wy wszyscy powtarzacie co jakiś czas + chciałem chciałem się czegoś nauczyć od Was w kwestii treningu oraz chciałem mieć co podsyłać mniej zaawansowanym graczom...

Na prawdę trzeba bardzo dużo złej woli żeby przypisywać to co Ty czy LukRev. Skąd w Was tyle goryczy czy nienawiści?

Czasem może ponoszą mnie emocje jak czytam jak ktoś zaczyna atakowac mnie personalnie zamiast coś samemu zaproponować (albo zwyczajnie nic nie mówić). Na prawdę nie sądze żeby atakowanie mnie przyniosło coś dobrego dla Polskiego BB. No chyba, że chodzi o podbudowanie własnego ego i szukanie akceptacji w pewnym gronie?

From: Kac100

This Post:
11
284050.428 in reply to 284050.426
Date: 11/10/2017 8:37:29 AM
Overall Posts Rated:
435435
Po pierwsze, ja nigdy niczego nikomu nie kazałem...

Tak o tym meczysz, ze tak juz zostaje to odbierane.
Jestes takze trenerem U21, tam jednak na oficjalnych stronach nie dopatrzylem sie skilli docelowych dla 21 latkow.

Po drugie, nigdy nigdzie nie napisałem, że jesty tylko jedna droga do celu...

Wiec skoro jest wiele roznych drog i celi, to czy je wszystkie opisac?

Po trzecie, nigdy nigdzie nie napisałem, że ja mam rację i każdy ma się mnie słuchać...

Wystarczy troche poczytac forum i wnioski nasuwaja sie same. ;)

Ja w sumie tylko przypomniałem to co w zasadzie Wy wszyscy powtarzacie co jakiś czas + chciałem chciałem się czegoś nauczyć od Was w kwestii treningu oraz chciałem mieć co podsyłać mniej zaawansowanym graczom...

Dlatego tylu menadzerow podalo skille docelowe dla zawodnikow do NT, zebys mogl z tego wyciagnac wnioski dla siebie.
Jesli zas masz jakies watpliwosci co do treningu poszczegolnych graczy to skontaktuj sie w tej sprawie z bardziej doswiadczonymi menago, niz zle doradzaj, bo kazdy przypadek trzeba potraktowac indywidialnie.

Na prawdę trzeba bardzo dużo złej woli żeby przypisywać to co Ty czy LukRev. Skąd w Was tyle goryczy czy nienawiści?

Ataki personalne z oskarzaniem o takie bzdury zachowaj dla siebie.

Czasem może ponoszą mnie emocje jak czytam jak ktoś zaczyna atakowac mnie personalnie zamiast coś samemu zaproponować (albo zwyczajnie nic nie mówić). Na prawdę nie sądze żeby atakowanie mnie przyniosło coś dobrego dla Polskiego BB. No chyba, że chodzi o podbudowanie własnego ego i szukanie akceptacji w pewnym gronie?

Najpierw starasz sie atakowac i obrazac a potem robisz z siebie ofiare (tragikomedia). ;)

Last edited by Kac100 at 11/10/2017 9:00:08 AM

From: LukeRev

This Post:
00
284050.429 in reply to 284050.424
Date: 11/10/2017 9:03:46 AM
Overall Posts Rated:
162162
Ja tylko napisalem w odpowiedzi na Twoja szpilke wbita Camposowi i nie pisz ze nie miales tego na celu, bo gdyby tak bylo to byc nic nie napisal, lub ewentualnie napisal cos konstruktywnego. Po drugie kilkanascie ostatnich tygodni na forum to rozne konflikty wzniecane przez Ciebie z wieloma uzytkownikami. A przypomne Ci tylko, ze w jednym z pierwszych postow jakie do Ciebie pisalem (nie mam czasu szukac zeby cytowac) chwalilem Cie za zapal i zaangazowanie i tylko delilatnie przestrzeglem zebys sie nie rozpedzal ze swoimi opiniami zanim nie pozbierasz faktow. Ty jednak wolisz wszystko traktowac jako atak na twoja osobe i momentalnie odpowiadasz kontratakiem.
A przyklad z Twoim wyrywaniem sie z opiniami bez zadnej wiedzy: na pytanie uzytkownika ktory trenuje legende czy trener lvl6 mu by sie przydal odpowiadasz mu ze wg Ciebie to mniej niz jeden skok na sezon, czyli ze generalnie nie. No prosze Cie... A potem probujesz na lewo i prawo wbijac szpilki innym. Moze najpierw zastosuj sie do wlasnych rad. Troche pokory tez jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.

From: Campos

This Post:
00
284050.431 in reply to 284050.430
Date: 11/12/2017 10:20:38 AM
CampoLeony
PLK
Overall Posts Rated:
828828
Second Team:
CampoLeons
Jakoś szału nie ma.. w mojej opinii. Jednak każdy może mieć swoją wizje

From: LukeRev

To: N-M
This Post:
00
284050.433 in reply to 284050.432
Date: 11/12/2017 3:57:29 PM
Overall Posts Rated:
162162
Sluszna uwaga. Na nasze warunki i ambicje to pewnie szalu nie ma, ale widac trener Hong Kongu pracuje z tym, co ma i krok po kroku rozwija reprezentacje. Z naszego punktu widzenia dobra informacja, takie porownania moga nam dac pewien obraz na jakim poziome znajduje sie nasza kadra na tle rywali.

From: Joker
This Post:
00
284050.434 in reply to 284050.433
Date: 11/16/2017 5:12:49 AM
TOP TEN THUNDERS
PLK
Overall Posts Rated:
190190
Władysław Klimczok (39727417)
Po części sam sprowokowałem właściciela do akcji, ale nie będę licytował jak coś ;)

From: Sztuker

This Post:
00
284050.436 in reply to 284050.435
Date: 11/20/2017 11:10:20 AM
Szerszony
II.3
Overall Posts Rated:
13031303
Second Team:
Szerszony II
Szkoda podań, bo może bym go naprostował