dzięki, nie wiedziałem. :)
Cały czas zaglądam tutaj i na bierząco czytam forum.
Tak na prawdę to poszło mi najgorzej jak mogło : wylądowałem na 5 miejscu i brak meczów play off czy relegation ( 0 kasy i treningu ), ale za to w całej lidze jestem na 7 miejscu więc miejsce w drafcie nie najlepsze :(
w sezonie miałem bardzo dużo kontuzji, z 10 razy moi trenowani zawodnicy zeszli za faule, kilka razy miałem tak dużą przewagę ( na ogół w towarzyskich, ale nie tylko ) , że trener wpadał na pomysł wysyłania na boisko ekipę podającą ręczniki zamiast moich młodych dzielnych 19 letnich gwiazd ( uff, chyba się rozpędziłem :) : efekt : moi trenowani zawodnicy przez cały sezon zrobili 4, 5, 5, 5, 6, 7 punktów umiejętności : Żałoba. :)
@ Kelvin : pisałeś w środku sezonu, że przed playoffami kupisz porządnego centra. Nie kupiłeś : płacz.
@ Mao : pisałeś kiedyś, że próbowałem różnych ustawień aby wypróbować moich zawodników : było inaczej. Miałem grupę graczy obwodowych których trenowałem na Small Forwards i potrzebowałem polepszyć im umiejętności podkoszowe. Dlatego moi obrońcy grali pod koszem, a podkoszowi na obwodzie. :)
Gratulacje wszystkim zwycięzcom i powodzenia.
Last edited by Lukasz2008 at 12/1/2009 7:21:47 PM