+1 στο pre game...
ψυχολογία στα ύψη έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους ψάχνουν ένα παιχνίδι που θα τους ξαναφέρει σε τροχιά νικών
Γιατί πότε δεν είμασταν σε τροχιά νικών...? Συνεχώς εκεί κινούμαστε..! :-P
(Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το 8/8)
Δεν ξέρω για τους Vilagkoures αλλα κινδυνεύει και το Fellowship-Barceliosia λόγο της δυνατής στο κύπελο...Θα δούμε..!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συγχαρητήρια στους Elites που έφτασαν στους 16 του κυπελλου.
Ευχαριστούμε...!
Νομίζω επίσης ότι πλέον παίζουν και σε ουδέτερες έδρες οπότε δεν το βλέπω να το χτυπάνε οi Elites...
Δεν το ξέρω αυτό για τις έδρες...Είμαστε σίγουρο ή να ρωτήσω gm...? Είναι βασικό να το ξέρουμε αυτό για την επιλογή της τακτικής μας...!
Εμείς πάντως θα παίζαμε ένα χαλαρά με πλήρη ομάδα με Ουστ που ΔΕΝ χτυπάνε τα εκτός έδρας***, ένα χαλαρά με 2α στον procrustes και ένα κανονικά με πλήρη ομάδα την Πέμπτη και όπου βγει...δεν παίζεις κάθε χρονιά στους 16....
Δυστυχώς έπεσαν στην μόνη ομάδα της Α1 που δεν ασχολούνται με το πρωτ'αθλημα και έχουν στρέψει τα φώτα τους στο κύπελλο...
Σωστή η διαπίστωση...! Υπήρχαν κάποιες ομάδες που θα κοντράραμε πιο εύκολα αλλά έτσι κληρώθηκε.Ήταν από τις λίγες που δεν ήθελα ακριβώς για το λόγο που ανέφερς ότι έχει αφήσει το πρωτάθλημα...
Το καλό είναι ότι τελικά με τις καταστάσεις (αγωνιστικές) τα πήγαμε λίγο καλύτερα απ'ότι περιμέναμε...(Ουσιαστηκά κάηκε μόνο ένας παίκτης)
* **άμα σε πρόσεβαλα(ξανά)...ραντεβού στις 20.00 στην πλατεία στην κάτω Παναγίτσα δίπλα απο το σουβλακερί του Μπάμπη του σουγιά. Επιλογή δική σου στο όπλο, ξίφος ή μαχαίρι, κουτάλι ή ότι άλλο θέλεις.....
χαχαχα...Θα δώσω μπαλάκι,δεν μπορώ να αντισταθώ...!!
Ps:Τώρα διαβάσαμε στο εγχειρίδιο:
Οι τελευταίοι δυο γύροι του κυπέλλου θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο για χώρες με λιγότερες από τέσσερις κατηγορίες. Για τις χώρες με πέντε ή περισσότερες κατηγορίες, οι τελευταίοι τρεις γύροι θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο και για τις χώρες με έξι κατηγορίες, θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο οι τέσσερις τελευταίοι γύροι.
Μάλλον θα χρειαστεί διευκρινιστική ερώτηση σε gm...!
Last edited by Kung Flu at 4/26/2013 8:54:01 AM