BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 11

Season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122935.43 in reply to 122935.42
Date: 3/1/2010 6:49:33 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Θα παίξω για τα μπαράζ κ θα προσπαθήσω να πάρω κ τους 2 αγώνες που έχω εκτός

This Post:
00
122935.44 in reply to 122935.43
Date: 3/2/2010 1:33:32 PM
Overall Posts Rated:
3737
2o seri mats xanw ston ponto pali sto telos .eleos

This Post:
00
122935.46 in reply to 122935.45
Date: 3/2/2010 2:33:59 PM
Overall Posts Rated:
1010
Ρε φιλαράκι coolare....Τι να κάνουμε δηλαδή...... Όλοι πάνω κάτω τις ίδιες ομάδες είχαμε και το ξέρεις καλά....Άλλοι κάνανε σωστή διαχείριση και άλλοι όχι...Εγώ έπαιζα χαλαρή με τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και κανονική με όσους μπορούσα να χτυπήσω για αυτό και έφτασα εκεί που με πάνω κάτω τους ίδιους παίχτες με όλους σας....Από την άλλη από αυτές τις ομάδες που πέφτουνε δεν έχω δει καμία να παίζει χαλαρή με τον Thouliako ή με τον mazio και το λέω αυτό γιατί αυτοί είναι πρώτοι στον όμιλο....Μην περιμένεις να σε σώσω εγώ που είμαι αδιάφορος και παίζω χαλαρές και δοκιμάζω για τα play-off...Μην νομίζεις ότι το κάνω επίτηδες...Στο πόντο χάνω αλλά με χαλαρή και ο άλλος με δυνατή εκτός είναι λίγο δύσκολο στα τελευταία δεύτερα που καίει η μπάλα η ομάδα που παίζει εκτός και χαλαρή να σκίζει και οι άλλοι να κοιτάνε....Τι να σου πω....Θα μείνει όποιος αξίζει αυτό είναι το μόνο σίγουρο....Τώρα από δω και εμπρός επειδή εκτιμάω την ομάδα σου και την προσπάθεια που κάνεις σου εύχομαι στον τελευταίο "τελικό" γιατί τελικός είναι για σένα να πάρεις την νίκη και μαζί και την ευκαιρία στα play-off.... Τέλος πιστεύω ότι σήμερα τσάμπα έβαλες δυνατή καθώς η ομάδα του Condore στην έδρα της είναι πιο δυνατή από εσένα ακόμα και με λιγότερη διάθεση....Τσάμπα ενθουσιασμός λοιπόν=κακή διαχείριση του υλικού σου αλλά δεν σε αδικώ πέρσι στην δια περιπάτου άνοδο σου δεν είχες ανταγωνισμό για αυτό κάνεις τέτοια λάθη τώρα που όλοι καίγονται......Τέλος πάντων...Καλή συνέχεια σου εύχομαι και πιστεύω να παραμείνεις στην κατηγορία....

This Post:
00
122935.48 in reply to 122935.47
Date: 3/2/2010 4:17:02 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Η ομάδα μου έκανε μια κοίλα στον δεύτερο γύρο κ αυτό οφείλετε στους τραυματίες που κ σήμερα είχα έναν τραυματία. Η 5η θέση είναι γεγονός πλέον μετά την ήττα μου από Panathinaikos 1908 στην παράταση αν κ έπρεπε να το κερδίσω στην κανονική διάρκεια

This Post:
00
122935.49 in reply to 122935.47
Date: 3/6/2010 1:14:20 PM
Overall Posts Rated:
1010
Και όμως σώθηκες για 2 πόντους διαφορά....Συγχαρητήρια και πες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιονικό.....

This Post:
00
122935.51 in reply to 122935.50
Date: 3/6/2010 6:59:26 PM
brasidas
III.15
Overall Posts Rated:
11
Δεν είχα σκοπό να μιλήσω ή πολύ περισσότερο να απαντήσω σε κάποιους χτεσινούς....αλλά από αυτά που ακούω και βλέπω να γίνονται με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου.Δεν κατάλαβα κύριε DEUS γιατί να ευχαριστήσω τον Dirk ή οποιοδήποτε άλλο παίχτη που έχασαν από μένα- και για μένα δίκαια παρακαλώ έχασαν- γιατί εάν κοιτάξεις και λίγο την ιστορία θα δεις ότι πριν 3 περιόδους έπαιζα στην 2 κατηγορία και στις 2 τελευταίες σεζόν έφτασα μέχρι τα ημιτελικά.Δηλαδή το να κερδίζω εγώ το θεωρείς άδικο έτσι ? Δεν θέλω να δικαιολογήσω τις ήττες μου και θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στις ομάδες που με κέρδισαν...αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η απουσία μου για κάποιο χρονικό διάστημα από το κοουτσάρισμα της ομάδας μου έφτασα να παλεύω για την σωτηρία. Τώρα για το ποιος έχει την καλλίτερη ή την χειρότερη ομάδα φίλε μου DEUS άσε να το κρίνουν άλλοι.Όσο για τον Ιωνικό και για τον τρόπο που κατέβασε την ομάδα του τι να πω ας τον κρίνεται όλοι εσείς οι υπόλοιποι παίκτες της κατηγορίας μας!!!! κατέβασε την ομάδα με 6 παίκτες αφήνοντας όλους τους καλούς παίχτες έξω και έπαιξε και χαλαρά !!! τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας.Θα τελειώσω με ένα γνωστό σλόγκαν του δικού μας φόρουμ.........
SORY EAN SAS KOYRASA.

This Post:
00
122935.52 in reply to 122935.51
Date: 3/6/2010 7:55:53 PM
Overall Posts Rated:
33
Κρίμα, γιατί εάν έπαιζα δυνατά σήμερα με αυτά που έγιναν ίσως να έπαιρνα και την 5η θέση από τον Ιωνικό. Δεν ήθελε και πολύ να καλύψουμε τη διαφορά...

Κατά τα άλλα στο τέλος κάναμε 4 συνεχόμενες νίκες και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Η αλήθεια είναι πως είχαμε και τύχη σε κάποια από αυτά τα ματς κάτι ωστόσο που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Στον τελευταίο αγώνα μας με τους Condores Ag.Paraskeuhs περιμέναμε ο αντίπαλος να μην φορτσάρει καθώς ήταν αδιάφορος και θα ήθελε να προετοιμάσει τον ενθουσιασμό για τα πλέυ οφ ενώ εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερες ελπίδες για κάτι περισσότερο. Ωστόσο επιλέξαμε να παίξουμε με κανονική διάθεση αντί με χαλαρή καθώς έπρεπε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέυ άουτ. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε...

Για το ματς που γίνεται όλη αυτή η ιστορία, πραγματικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο Ιωνικός μπορεί να ήταν ουσιαστικά αδιάφορος αλλά μη έχοντας αγώνες να δώσει στη συνέχεια δεν είχε λόγο να κατέβει χαλαρά και με αναπληρωματικούς. Ωστόσο είναι κρίμα να φτάσουμε σε σημείο να κατηγορεί ο ένας τον άλλον...

Πλέον το βάρος πέφτει στα πλέυ άουτ για εμένα όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας και να παραμείνω στην στην κατηγορία.

Καλή επιτυχία σε όλους, στους αγώνες που ακολουθούν και βέβαια στον Peramioti που υποβιβάστηκε και του εύχομαι σύντομα να επιστρέψει...

From: nik69

This Post:
00
122935.53 in reply to 122935.52
Date: 3/6/2010 8:19:28 PM
Overall Posts Rated:
9494
Στον χθεσινό αγώνα πληρώσαμε την νίκη μας με την μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου....
Πιστεύαμε και εμείς ότι o panathinaikos θα έπαιζε χαλαρά για να έχει καλυτερη τύχη στα play out...
δεν έγινε αυτό και στην ουσία μας στέρησε την 3η 8έση....
:)))

Όμως είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένοι με την πρώτη μας συμμετοχή στην ΙΙΙ κατηγορία...
μετά το 0-6 κάναμε ένα τρελό ρεκόρ, με προσοχή και αρκετή μελέτη των αντιπάλων, σωθήκαμε και ακόμα καλύτερα συμμετέχουμε στα play off....
Με αντίπαλο ton Thiouliako δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά, αλλά θα τον παλέψουμε για την έκπληξη(του έχουμε και μερικές εκπλήξεις...)

Καλή τύχη και καλή επάνοδο στον Βρασίδα..
Καλή τύχη στις υπόλοιπες ομάδες.

Advertisement