Nálam most az edzés élvez elsőbbséget, aztán a kupa, majd a bajnoki! Ebben a szezonban megtehetem, hogy 'lazábbra' veszem a bajnokságot, de azért a rájátszásra be szeretnék kerülni! A formával nincs gondom, mert egyenletesen játszatom a játékosokat, ez azt jelenti, hogy max 2-szer lehet kezdő és 1 meccsen pihen, vagy 1-szer kezdő és 2-szer csere, de néha 3-szor csere, ill. akit nem edzek annak elég 1 kezdő, de ha 30' alatt van akkor még berakom cserének ....stb Elég bonyolult és sok mindentől változik a csapatösszeállítás, de megéri! Jelenleg 13 emberből 9-nek 9-es a formája és csak 1-nek 7-es! Épp Szekeresnek lett 7-es a formája, akit kiemelten kezelek, nála különösen figyelek a játszott percekre, előző héten 64'-t játszott! Ezt például nem értem, hogy miért csökkent a formája, lehet hogy egyébként is van egy forma ingadozás, amit a játszott percekkel nem tudunk befolyásolni! Szerencsére ezzel a módszerrel 7-es alá még nem ment a forma, 7-es is max 1 hétig!
Ami lényeges szerintem ehhez a módszerhez, hogy legyen 12-13 játékos, mert kevesebbel gyakran túl játsszák magukat!