Mπορείς να μου πεις απο που το συμπέρανες αυτό με βάση ποια κριτήρια? Οτι δηλαδή την περασμένη, οι 3 ομάδες μαζί και η δική σου ήταν οι ποιο δυνατές όμως η δική μου δεν ήταν μέσα σ'αυτέ κατα τη γνώμη σου?
Εγώ λάθος μου που δεν το έγραψα νωρίτερα ότι σου απάντησα βάση των ρόστερ που είχαμε όλοι μας την προηγούμενη σεαζόν γι αυτό και ανέφερα μισθούς γιατί κατάλαβα και νόμιζα με αυτά που έγραψες ότι εννοούσες(αφού δεν δευκρίνησες) ότι είχεις την ποιο δυνατή ομάδα ως προς το ρόστερ λόγω καλύτερων παικτών βάση ικανοτήτων και επειδή οι μισθοί είναι ένα κριτήριο που φαίνεται και μπορείς να καταλάβεις και να συγκρίνεις εστω και στο περίπου ποιος έχει το ποιο δυνατό ρόστερ απο την στιγμή που δεν φαίνοντα ελεύθεραι τα σκιλλ του κάθε παίκτη στον καθένα μας ώστε να χρησιμοποιήθούν αυτά ως μέτρο σύγκρισης. Αν πάλι εννοούσες βαση πορείας και αποτελεσμάτων ήμουν και πάλι μέσα στους ποιο δυνατούς σύμφωνα με το παιχνίδι, βάση βαθμολογιών και αποτελέσματών και συγκεκριμένα η 3η καλύτερη ομάδα.
Στην φετινή σεαζόν, αν θυμάμαι καλά απο την ημέρα που παίξαμε, παρόλο που παίζαμε στην έδρα μου και σε έπαιξα δυνατά και εσύ κανονικά, εκεί που είχα προβάδισμα 10 πόντων εως την 4η περίοδο 5 λεπτά πριν λήξει το ματς σε νίκησα τελικά με δυσκολία, εως τώρα έπαιζες μόνος σου στον όμιλο αφού το είχε παρατήσει και δεν υπήρχε ο trips να σε συναγωνιστεί άρα ήσουν ο καλύτερος απο όλους μας και μετά η Lagia και είστε εως τώρα σύμφωνα με το παιχνίδι.
episis den katalaves kati pou eipa.eipa oti den tha anevei h kalyterh omada,den eipa oti einai adiko to na anevei kapoios allos.opos les gia thn perisini sezon,ego den leo oti adika piges teliko,apla anafero oti o green eixe kalyteri omada kata thn gnomi mou.opos kai fetos opoios anevei den tha einai adiko,aplos den tha anevei h kata thn gnomi mou kai vasi apotelesmaton kalyteri omada mexri stigmis.kai na sou kano kai mia erotisi gia to telos.peksame prin kanadyo vdomades.poia omada pisteyeis oti einai kalyteri apo emas tous dyo (prin ton traymatismo tou pekti mou)?
Οκ έχεις δίκιο λάθος μου ξανά, εγώ όπως έγραψα πριν κατα την γνώμη μου η ομάδα του Αμείλικτου ήταν καλύτερη βάση ρόστερ και δικαίως ανέβηκε γι αυτό όχι λόγω αποτελεσμάτων που μέχρι το τέλος τις κανονικής περιόδου είχε τα χειρότερα απ όλους...
Αν με ρωτάς βάση πορείας και αποτελεσμάτων η δικιά σου είναι αποδεδειγμένα είναι καλύτερη μέχρι τώρα.
kai min ksexnas oti ston teliko an pao tha exo kai to pleonektima ths edras.
Σαφώς και εγώ αυτό πιστεύω όπως και το ότι αποκλείεται να μην πας.
Last edited by sfa1rato5 13 at 6/29/2011 5:47:25 PM