pricas o nekom ispadanju a ja prvi u svojoj konf.
konacni pobjednik ce se proglasit tamo nekad iduce godine kad zavrsi play off
moja dvorana je taman za trece lige.. dok tvoja od 25 ne moze biiti puna ni u prvoj ligi da igras... kakve rezultate pruzas
kofa pustio da ga pobjedi, a tamo ga lik razvalio.. daj ba -.- ispao si u prvom kolu--- hvala cao
- Prvi si trenutno samo zbog toga sto si igrao sa losim protivnicima,siguran sam da ce se to promjeniti ubrzo.
-Briga me za tvoju dvoranU....Moja dvorana ne moze biti 100% popunjena nikada jer postoje ogranicenja...pogledaj dvoranu od svog druga Leonidasa,cak ni on koji ima vanserijske rezultate nema 100% popunjenist.
-O kakvom razvaljivanju pricas?!...poraz od 15 razlike u gostima sa laganicom protiv domacina sa normalom,sa prakticno drugom postavom nije nikakvo razvaljivanje.
Nemam razloga da sae pravdam i trazim izgovore,ali sto se tice ove utakmice stvar je jasna....pogledaj koje sam igrace koristio u istoj a koje ne,bice ti tada jasnije....Pa u ovoj utakmici sam stavio da igra draftera koji ne bi ni sekundu proveo na terenu u mormalnim okolnostima,to ti je dovoljan pokazatelj koliko sam zelio dobiti ovaj mec.