розпочинається ПО. перший суперник це англія. ми з ними зустрічалися минулого сезону.
англія. тренер другий строк. 15 гравців вже в складі. великі 60к, 29к, 27к, маленьки 32к, 27к.
зі складу що грав проти нас є лише один гравець, великий клейден. тоді він зіграв лише 9 хвилин і не схоже що цього сезону буде набагато більше.
зарплатня гравців 47, 29, 25к великі, 30, 19к малі. звісно на цьому етапі сезону вона вже не дуже відображає реальну силу гравців... ми бачимо що трошки слабший найзарплатніший гравець, та слабкіші малі
тактичне різноманіття англійців десь таке як і минулого сезону: гра в 3 малих, навіть при внутрішньому акценті та зазвичай ЛФ найпомітніший гравець. форма в них... з великими гарно, чотири з топ 5 по зарплатні у формі. а ось малі... 2й та 3й у формі 7. 2й - це той гравець який у 7 іграх був ЛФом старту. а я тілько но сказав що ЛФ зазвичай був найпомітнішим гравцем... у 8й грі він грав на АЗ але все одно був найпомітнішим. інший гравець у формі 7 жодного разу не з'являвся у старті. я не думаю, що це вплине на тактику англійців. але хтось з вінгерів буде слабкіший ніж зазвичай
в нас у формі 7 моргунов. формально жуков це послаблення. але часто здається що він грає краще за моргунова. нажаль мій сайт по збору статистики не працює, все ніяк не доходять руки його виправити, та немає бажання рахувати вручну, але є таке відчуття. 9к у формі меньше ніж хотілось би...
тактично команди не дуже змінилися з минулого сезону тому й логіка залишається тією. тому в захисті граємо 3-2 а в нападі щит. хіба що треба ще поміркувати хто буде грати вінгерів...