Ja sam zbog takvih promašaja digao ruke od klade...i onda još ženin bratić dobije 190k kuna na sistemu od 20 parova za 15 kuna uplate...ma pojeo bi se od muke...
Naravno, sretan sam kaj je dečko dobio...barem netko blizak omastio brk na igrama na sreću...ali mene nejde ko da me netko ureknuo...ako je bilo više od 20 kuna uplate na listiću, nema šanse da dobijem, i ako je dobitak bio veći od 150 kuna isto tako...
Jednom sam dobio 400 kuna za 5 kuna i to mi je najveći doseg...i naravno, pošto pratim sve žive sportove, prilagodio sam se situaciji i vrtio sam male listiće, ulog 10 dobitak 100 kuna...i jedno vrijeme me sasvim dobro išlo, i statističar u duši, imao ja sve uloge i dobitke napismeno i nakon godina klađenja uvidjeh da nema napretka pa sam prestao dok sam još bio u prednosti...
Jedno vrijeme na kraju sam vrtio sistem s početnom bankom od 1000 kuna, oko 2 para, krenuo sam to okretat s početnim ulogom 10 kuna, i tako svaki dan, pa dok sam izvrtio tu hiljku imao sam 1500kn, pa sam digao ulog na 20 kuna, i opet dok sam to izvrtio imao sam oko 2000kn, i onda sam opet digao uloge na 50 i onda ništa prvi tjedan, pa drugi tjedan...pa se plus rastopio...
I onda sam steral sve kwragu i u zadnje dvije godine sam odigrao 3-4 listića...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...