Ανεξάρτητα από την προπόνηση ή οτιδήποτε άλλο το trading στα όρια της εξαπάτησης δίνει τεράστιο πλεονέκτημα και αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα που δύσκολα μαζεύεται!
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, απο την στιγμη που το παιχνιδι το επιτρεπει ειναι ο πιο γρηγορος δρομος.
Τα υπολοιπα περι ηθικης (επειδη απο παιδι μου αρεσε να παιζω τον δικηγορο του διαβολου) μου θυμιζουν το διαχειριστη της goldman sachs που ελεγε "Δεν είναι παράνομο να γ@μ@ς το μ@λ@κ@ ".
Αυτη ακριβως ειναι η αληθεια.
Υπαρχει τεραστιο πλεονεκτημα αλλα θελει και μαγκια, εγω ας πουμε δεν μπορω να γινω καλος trader αλλα δεν μπορω να μην τους παραδεχτω. Ποιος δεν θα ηθελε να ανεβει στη Α1 σε 5 σαιζον?Ακομα και εγω που θεωρω τον εαυτο μου μεγιστο υπερμαχο του χαβαλε, λεω πως δεν θα με χαλάγε καθολου.Δεν το εχω ομως , πως θα το κανουμαι, δεν ειναι δεν θελω ειναι δεν νιωθω.
Το day trading και το tanking ειναι μερος του bb, οπως σε καθε αλλο μανατζεραδικο παιχνιδι. Αν κανεις το βρισκει θετικο για τους σκοπους του οκ. Δεν μπορουμε ομως να το βαλουμε κατω απο το χαλι και να λεμε, ειναι και κατι τυποι, καλα παιδια μωρε, αλλα αυτες οι δουλειες, ξερεις , τι θα πει και ο κοσμος...
Απλα πραγματα , αμα εισαι καλος στο day trading και στο tanking προχωρα , αν οχι δεν υπαρχει γρηγορος δρομος.
Μια χαρά ιδέα μου δείχνει (άνοιξε ένα thread)!
Τωρα εδεσες... βρηκες ανθρωπο... εγω κανω μονο για να κλεινω νηματα :)))))