так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду :) буде наша Штаб-квартира в ББ :) і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати :) і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберу :)
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду :) буде наша Штаб-квартира в ББ :) і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати :) і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберу :)купи за эти бабки 10-15 людям годичный сап, тебе каждый легенду качать будет=))
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду :) буде наша Штаб-квартира в ББ :) і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати :) і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберу :)купи за эти бабки 10-15 людям годичный сап, тебе каждый легенду качать будет=))а если нае... то в суд подадим за невыполнение взятых обязательств))))
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду буде наша Штаб-квартира в ББ і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберукупи за эти бабки 10-15 людям годичный сап, тебе каждый легенду качать будет=))
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду буде наша Штаб-квартира в ББ і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберу
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду буде наша Штаб-квартира в ББ і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберукупи за эти бабки 10-15 людям годичный сап, тебе каждый легенду качать будет=))а если нае... то в суд подадим за невыполнение взятых обязательств))))у тебя есть знакомые адвокаты? ;)))дешевле стопицотт раз отпостить в почту или на форум "ты редиска" =)
так ти живи ))) скинемося на ноут, колотку на код, щоб закривати гараж, на 3g модем і поїдемо в Жмеринку і створимо команду буде наша Штаб-квартира в ББ і ніхто не попалить. Хапнемо якогось чувака, який буде керувати комою за винагороду там спати і фсьо. купимо легенду, команду відамо тобі, а ноутбук я заберукупи за эти бабки 10-15 людям годичный сап, тебе каждый легенду качать будет=))а если нае... то в суд подадим за невыполнение взятых обязательств))))
а не хочеш пожити в жмеринці ? :)