Dobra to ja mam kilka pytań do obu kandydatów:
1. Siedzicie już w swoich ligach od kilku sezonów, pomimo wszystko (3 finały to jak na III ligę tylko 3 finały PO) bez oszałamiających sukcesów, dlaczego tak się dzieje?
2. BBcy wydają się ponownie zaczynać "dłubanie" w temacie graczy z wysokimi pensjami, pomimo tego główne inicjatywy na forum dotyczą 18-to latków, czy twoim zdaniem faktycznie tam jest klucz do przyszłych sukcesów? (aha m4ti_ czemu, grałbyś/trenował głównie graczami bez boków w U21?)
3. Jeden z was inicjował, drugi powoływał graczy żeby ich uratować z pół-botów, faktycznie mamy tak mało dobrych graczy prowadzonych w żywych klubach?
4. Co jest waszym zdaniem ważniejsze u C podania czy kozłowanie? I jak niską formę musi mieć najlepszy gracz w kadrze żeby nie brać go do rotacji?
---------------
I po dwa indywidualne:
Leszek Skorupski:
5. Grałeś kilka razy 2TiE w kadrze, czy po ostatnich kantach w kadrach seniorów i juniorów nadal będziesz się umawiał na takie spotkania?
6. Jaki masz stosunek do pomysłu Myszy forowania "jego" graczy w sparingach kadr?
----
m4ti:
5. Znowu zaskoczyłeś mnie na forum i stąd pytanie czy po akcjach jak np. mecz z Izraelem nadal uważasz, że reguły powinno się poznać po zostaniu selekcjonerem kadry? A że pytam po poście, to czy wiesz już czemu Polska nie mogła być organizatorem najbliższych MŚ NT?
6. Dlaczego kadra juniorów a nie seniorów?
Last edited by al_said at 9/11/2009 2:53:38 AM