No to może ja pierwszy tym razem. Parę Imadła-Warszawianka wyrzuciłem z typowania.
Piczi Zamość --
Radogoszczanka 2 ( do 10 ) fatalny początek sezonu Rado i tylko odrobinę lepszy Piczek... Ważny mecz dla obu ekip. Stawiam jednak na minimalna wygraną gospodarzy, którzy w końcu mszą się przełamać a łatwiej o to na własnym parkiecie.
Star Starachowice --
KrukiFC 2 ( 11-20 ) Kruki w tym sezonie są naprawdę silne co pokazały w dotychczasowych meczach. Myślę, że u siebie raczej nie pozwolą Starowi za bardzo się rozpędzić
Leszcze --
Baltic Strong 2 ( do 10 ) jakby nie patrzeć dwie niepokonane ekipy w B8.... po tym meczu zostanie już tylko jedna... W dotychczasowych meczach z Wojtkiem mam remis 3-3 i bywa, że hala nie jest wcale atutem... Mimo to liczę, że Galoch poprowadzi Baltic do zwycięstwa nad swoją poprzednią drużyną
Twierdza Wrocław -- Carapachi 1 ( do 10 ) stawiam na gości, bo to naprawdę całkiem mocny zespół, o czym przekonałem się ostatnio...
Betony --
Swieczka Jaroslaw 2 ( 11-20 ) sytuacja odwrotna niż w zeszłym sezonie - to Betony są na topie a Swieczka nie za bardzo rozpoczęła ligowe zmagania.... Chyba czas to powoli zmienić ;)
Boro Team -- Zajmon Boyz 1 ( 11-20 ) Boro wszem i wobec opowiada o PLK więc w takich meczach nie może tracić punktów:)
Siden Toruń -- Ballantine's 1 ( 21-30 ) Tomek jest bardzo nieobliczalny... niby przegrywa wysoko a tu nagle gra dogrywkę z Betonami... ale ostatnie, kolejne cięcia w składzie chyba jednak nie pozwolą na nawiązanie walki z Sidenem