Da, sunt impotriva...huuuu tremura freza lui Savoiu datorita, nu din cauza ta :))
nu mi-ar placea sa vad manageri straini pe aici...bine, depinde sub ce forma se va implementa, daca se va implementa. Ideea de a face bani nu este rea, pentru ca pana la urma s-ar dezvolta jocul. Doar ca, vorba celor de pe forum, managerii noi se vor lupta cu managerii experimentati sa ajunga mai sus...ceea ce nu e tocmai corect. Da, si eu am jucat imotriva managerilor experimentati, dar in liga III de ex deja e bataie mare, sunt mai putini manageri experimentati si cei noi pot evolua mai repede - ex: Purmo. Daca il liga lui, cand a intrat mai erau vreo 3-4 manageri experimentati, acolo ramanea inca vreo 3-4 sezoane.
a permite o dezvoltare pentru tarii mici si o concurenta mai importanta pentru tarii mari
Incorect. Ceea ce am spus mai sus reflecta ca tarile mici, spre ex Romania, nu va avea de castigat deloc, DACA vor fi manageri straini. Daca insa se va implementa Second Team, dar tot in tara mama, poate fi un plus pentru tarile mici.Eu am inteles de pe forum insa ca vor fi straini...
E nevoie de o strategie de a face bani, nimic de spus. Dar depinde cum afecteaza jocul. Eu de exemplu ador jocul asta si, daca financiar mi-as permite sa achizitionez supporter as face-o cu placere.
E mult de discutat despre asta...