Да пусть народ с ума сходит ))) Я до сих пор не вижу причины уж такой нереальной необходимости именно нашего ГМ и тем более не вижу претендентов ))) Был бы человек который имеет опыт и знания, ну и естественно желание он бы уже нарисовал себе ГМ.
вот мене завжди цікавило питання, шо ви розумієте під досвідом і знанням? )
досвід, є менеджери, шо 3и-5 сезона грають і стають ГМами
всі кандидати мають досвід як мінімум 4-5 сезонів якшо не більше + активні + мають бажання ними стати!!!
знання, знання чого? ББ-дрібниць, думаю тут майже!!! кожен, хто чуть глибше занурився в ББ має цей розум!
можеш обяснити ці два пункта, як ти їх розумієш. Наприклад я можу сказати шо досвід і розум мають з кандидатів менеджери: Алекс, Немос, Армін, Самогон, Лейт, Тігр, Айрон, я(хоть з мене такий ГМ, як Айрон український ЛА) та інші, всеодно є дещо те, що не може зробити всіх ГМом - це довіра!!! І ця довіра має бути у кожного за вибраного кандидата, він має бути авторитетом для мене і я наприклад маю його "боятися" ! )так як Боса та АФ.
вот тре визначити того авторитета від України, тоді і буде норм вибір. А авторитет хай заробляють кандидати своїм чином )) та й думаю вони не тіко перед нами мають його заробити але і перед ГМми, бо як казав Бос: "нас спитають кого ми бачим ГМом" !)
+ англ, хотя б знання всемогучогоГУГЛЯ )))
ага і ше одне, не тре заставляти людину бути кимось, а то її робота буде в одне місце )
п.с я ГМом не хочу бути, мелі ЛА хватає )))
Last edited by LA-Kampot at 3/28/2011 11:30:16 AM
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.