BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Οι ΒΒήδες μίλησαν

Οι ΒΒήδες μίλησαν

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211095.44 in reply to 211095.41
Date: 2/21/2012 7:10:08 AM
Overall Posts Rated:
7676
Απ' ότι φαίνεται οι ΒΒδες βλέπουν το παιχνίδι πολύ διαφορετικά από όλους εμάς...Πχ δεν τους νοιάζει να προσπαθεί κάποιος μέσα απο τακτικές,έξυπνες κινήσεις κ.α. να κάνει μια καλή ομάδα με χημεία και λογικούς μισθούς, αλλά προτιμούν να μαζεύεις φράγκα, να πάρεις 6 γουρούνια και να μπαίνεις μέσα -500$ τη βδομάδα και να κερδίζεις χωρίς συστήματα, τακτικές κι εξυπνάδα.. κρίμα, μεγάλο κρίμα...

Last edited by yiannis_paros at 2/21/2012 7:10:45 AM

This Post:
00
211095.45 in reply to 211095.44
Date: 2/21/2012 7:12:36 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ακριβώς!

Άσχετο αλλά μπράβο σας Κύριε Γιάννη που θέσατε το ερώτημα!

Τώρα για την απάντηση που δώσανε κρίμα,.....απογοήτευση!

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
211095.46 in reply to 211095.45
Date: 2/21/2012 7:21:56 AM
Overall Posts Rated:
335335
ας δουμε ομως και τα 2 στρατοπεδα ρε παιδια..οκ εμεις ειμαστε ελληνες με 2000 χρηστες που θελουμε να δουμε και εναν ελληνα στον τελικο του β3 (αφου δεν μπορουμε να δουμε την εθνικη)..ωστοσο ο ματσας αν ηθελε δεν θα μπορουσε να τουμπανιασει την ομαδα σε μισθους και να παρει το β3? για μενα ? Α-ΝΕ-ΤΑ!!ομως αυτο μπορει και να του στερουσε το πρωταθλημα την επομενη σεζον..οποτε δεν το θελει και ο ιδιος τετοιο ρισκο για εναν παραπανω τιτλο!
αν ομως δεν υπαρχουν και εκεινες οι ομαδες που θα επαιζαν οι 300κ παικτες??σε φαρμες??..θελαμε τοτε τον Αγγελικο να τον παρει κανενας κινεζος ομως!!
πιστευω οτι οι ββδες απλα θελουν να δωσουν το κινητρο και στους μη γνωστες του μπασκετ (αλλα καλους διαχειριστες των ομαδων τους) να αναγνωριζονται..
θα μου πειτε και σιγα το πραγμα σε ενα πρωταθλημα που εχεις 5 ενεργες ομαδες για ανταγωνισμο!!ομως τι να κανουμε ετσι ειναι..ηταν καλυτερο που πριν μερικες σεζον στο β3 μπορουσες να αγορασεις παικτη οποτε ηθελες?

This Post:
00
211095.47 in reply to 211095.45
Date: 2/21/2012 7:23:15 AM
Overall Posts Rated:
303303
δεν το βλεπω ετσι εγω .... εαν το ΒΒΒ ειναι πιο σημαντικο απο τα εγχωρια πρωταθληματα αν το θεωρητε πιο σημαντικο εγω δεν το βρισκω ....
τι παει να πει αγοραζει τα πρωταθληματα ? ο ματσας δεν εσκασε 4 και ετοιμαζεται για αλλα 4 αγοραζει το πρωταθλημα ? το θεμα ειναι να μπορεις να ανταγωνιζεσαι με καποιον τροπο εστω και με αυτον ...

This Post:
00
211095.48 in reply to 211095.46
Date: 2/21/2012 7:31:40 AM
Overall Posts Rated:
11571157
αν ομως δεν υπαρχουν και εκεινες οι ομαδες που θα επαιζαν οι 300κ παικτες??

Πουθενά, δεν θα υπήρχαν σε τόσο μεγάλο αριθμό!!!

Αλλά το Β3 είναι απλά η βιτρίνα του προβλήματος. Φαντάσου το εξής. Ένα παιδί παίζει σε μία οποιαδήποτε κατηγορία. Εάν δει τα ζόρια αντί να μαχηθεί επιλέγει να πέσει κατηγορία (τανκάρωντας)
Την επόμενη σεζόν έχει πολύ δυνατό ρόστερ γιατί αντέχει τους μισθούς (από τα κέρδη)

Τι έχουμε εδώ; Μία ομάδα αναλαμβάνει ένα ρίσκο που όμως ´χαλάει´ τον ανταγωνισμό σε δύο κατηγορίες.

Γιατί αυτό να επιδοκιμάζεται;

θα μου πειτε και σιγα το πραγμα σε ενα πρωταθλημα που εχεις 5 ενεργες ομαδες για ανταγωνισμο!!ομως τι να κανουμε ετσι ειναι..ηταν καλυτερο που πριν μερικες σεζον στο β3 μπορουσες να αγορασεις παικτη οποτε ηθελες?

Ναι έτσι είναι αλλά επειδή οι ΒΒήδες το επέλεξαν δεν είναι υποχρεωτικό!
Επιδέχεται αλλαγής και γκρίνιας

Φυσικά και δεν ήταν σωστό που αγόραζε κάποιος παίχτη όποτε να ναι για αυτό το άλλαξαν. Δεν είναι λογικό να προτείνουμε αλλαγές που μας φαίνονται καλύτερες;

Last edited by GM-sarithin at 2/21/2012 7:35:45 AM

This Post:
00
211095.49 in reply to 211095.47
Date: 2/21/2012 7:34:14 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Μα δεν αναφέρομαι στο Β3 αποκλειστικά!

Υποστηρίζω πάνω-κάτω αυτό που έγραψα μόλις στον Pazinok

This Post:
00
211095.50 in reply to 211095.49
Date: 2/21/2012 7:41:50 AM
Overall Posts Rated:
303303
το παρελθον εχει αποδειξει οτι τα χρηματα οσα και να αποκτησεις -ακομα και κλεβωντας- αν δεν εχεις καποιες γνωσεις δεν κανουν τιποτα ...
ομαδες που πεσανε επιτηδες καταφεραν να κολλησουν στην κατηγορια που πεσανε .....
ειναι και αλλα χρονο δεν εχω .... εαν ηταν κλειστο το πρωταθλημα οκ μαζι σου τωρα ομως οχι στο κατω κατω αντιγραφει την ζωη

This Post:
00
211095.51 in reply to 211095.48
Date: 2/21/2012 7:48:17 AM
Overall Posts Rated:
335335
Πουθενά, δεν θα υπήρχαν σε τόσο μεγάλο αριθμό!!!

τοτε να δεις ποσο θα μεγαλωνε ο αριθμος στις φαρμες!! :D

Αλλά το Β3 είναι απλά η βιτρίνα του προβλήματος. Φαντάσου το εξής. Ένα παιδί παίζει σε μία οποιαδήποτε κατηγορία. Εάν δει τα ζόρια αντί να μαχηθεί επιλέγει να πέσει κατηγορία (τανκάρωντας)
Την επόμενη σεζόν έχει πολύ δυνατό ρόστερ γιατί αντέχει τους μισθούς (από τα κέρδη)

Τι έχουμε εδώ; Μία ομάδα αναλαμβάνει ένα ρίσκο που όμως ´χαλάει´ τον ανταγωνισμό σε δύο κατηγορίες.

Γιατί αυτό να επιδοκιμάζεται;

ε ναι..ελευθερια κινησεων δεν εχουμε?..δεν υπαρχουν σωστες και λαθος κινησεις,.
ηθικες και μη..οταν εχουμε να κανουμε με μπασκετ,ποδοσφαιρο,στιβο κλ//
αν καποιο παιδι δεν μπορει να μπαινει για ενα διαστημα 2-3 μηνες συχνα οσο θα ηθελε γιατι να μην κατεβασει μισθο και να μπει ακομη πιο δυνατα οταν επανελθει ενεργα και ο ιδιος?
δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο αυτο απλα υποστηριζω οτι δεν υπαρχουν νομιμες ή παρανομες κινησεις..οπως μπορει ο καθενας..με το ιδιο σκεπτικο μπορει καποιος να ερθει εμενα να μου πει,χαλας τον ανταγωνισμο με τους κωλογερους παικτες σου,εγω θα απαντησω ε οπως μπορει ο καθενας..κτλαβες?
αυτο το προβλημα ξεκιναεει απο τις χαμηλες κατηγοριες και φτανει στις ψηλες με τον ανταγωνισμο των υποομιλων..

α και δεν ειμαι ο παζινοκ αλλα το!! χαχαχαχα

This Post:
00
211095.52 in reply to 211095.51
Date: 2/21/2012 7:56:13 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να γίνει πιο ρεαλιστικό θα έπρεπε να προτείνουμε το εξής: Παίχταράδες, με μισθό δηλαδή πάνω από πχ. 100.000$ εβδομαδιαίως να αρνούνταν να παίξουν σε δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος ή παρακάτω... Για να εξισορροπηθούν οι διαφορές στο tanking όπως το λέτε!!! (Θα πάει ο καζιμ να παίξει στον θρασύβουλα? Δε νομίζω....)

This Post:
00
211095.53 in reply to 211095.52
Date: 2/21/2012 8:00:19 AM
Overall Posts Rated:
335335
εδω πηγε ο ετο στην ανζι... :D

This Post:
00
211095.54 in reply to 211095.51
Date: 2/21/2012 8:01:07 AM
Overall Posts Rated:
11571157
τοτε να δεις ποσο θα μεγαλωνε ο αριθμος στις φαρμες!!

Και όμως το αντίθετο ακριβώς! Με ανωτατο όριο μισθών απλά θα είχαν λιγότερες πιθανότητες να αντέξουν τον ´ανταγωνισμό´.

Πολύ απλά μία φάρμα δεν θα μπορούσε να αξιοποιήσει το ίδιο καλά με τώρα τα χρήματα που μπορέι να είχε μαζέψει.

Βέβαια από την άλλη θα πήγαιναν (οι φάρμες) σε ακόμη πιο κυκλική προπόνηση

δεν λεω οτι ειναι οτι καλυτερο αυτο απλα υποστηριζω οτι δεν υπαρχουν νομιμες ή παρανομες κινησεις..οπως μπορει ο καθενας..με το ιδιο σκεπτικο μπορει καποιος να ερθει εμενα να μου πει,χαλας τον ανταγωνισμο με τους κωλογερους παικτες σου,εγω θα απαντησω ε οπως μπορει ο καθενας..κτλαβες?

Μα καλά ποιος μίλησε για ανηθικότητα ή παρανομία;
Φυσικά δεν είναι παράνομο και δεν είναι και ανήθικο!
Δεν κατηγορώ αυτόν που το κάνει! Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα ήταν ακόμη πιο όμορφο εάν το περιόριζαν!

Πριν από καιρό επιτρέποταν να γίνουν μετεγραφές της τελευταίας στιγμής. Υπήρχε λοιπόν το φαινόμενο να ´αγοράζονται´ τίτλοι (ή κάποια παιχνίδια) και μάλιστα συχνά με οικονομικό κέρδος.
Δεν ήταν παράνομο φυσικά!

Απλά πολλοί χρήστες το θεωρούσαν κάτι που τους ξενέρωνε και ´χάλαγε´ το παιχνίδι. Και οι BBήδες το άλλαξαν.

Δεν είναι λογικό εάν μία πρακτική χαλάει π.χ το 95% των χρηστών οι κατασκευαστές να μεριμνούν;

Δεν λέω φυσικά ότι στο συγκεκριμένο που λέμε τώρα ότι το 95% έχει την ίδια άποψη με εμένα!

Δηλαδή βρε Pazinok πως θα αλλάξει κάτι στο παιχνιδι εάν οι χρήστες δεν λέμε ότι θέλουμε αυτό ή το άλλο;

Advertisement