BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Σεζον 21

Σεζον 21

Set priority
Show messages by
From: stelaios

To: ktlp
This Post:
00
224539.44 in reply to 224539.43
Date: 10/28/2012 5:02:38 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μπαλίτσες ναι, σχόλια όχι!

χαχαχαχα

άμα μπορέσω αύριο θα το σχολιάσω το παλικάρι μας.

From: Getho

To: ktlp
This Post:
11
224539.45 in reply to 224539.43
Date: 10/28/2012 6:49:58 PM
Overall Posts Rated:
162162
Eχω χρόνο τελευταία και μου αρέσει να γραφω για μπάσκετ γενικά..
Απλά το φορουμ είναι λίγο ψοφιο και δεν βοηθάει..

Αnyway αφου σας αρεσε θα γραψω και τα προγνωστικά για την επόμενη αγωνιστική..

Μπιρίμπα - Στελαίος : O μπιρίμπας τελευταία είναι ανεβασμένος στηριζόμενος στον επιθετικο οίστρο των γκάρντ του αλλα και στην πολυ καλη του περιφερειακή άμυνα πιθανόν να το παλέψει μια και καίγεται για βαθμούς.. ο Στέλιος παλι ξέρει να διαβάζει τα ματς και να χτυπάει τον αντίπαλο στις αδυναμίες του εχοντας ως πλεονεκτημα την ικανοτητα των παιχτών του να παίζουν πολλά συστήματα σε ικανοποιητικό βαθμό.. Προβλεψη 2

Τιπτονερς - Παο : Ο αδιαφορος και σίγουρος 3ος Τιπτόνερς θα ανεβάσει κι αλλο τον ενθουσιασμό του περιμένοντας τον Γκασόν ωστε να φορμαριστεί σαν ομάδα ενόψει πλέι οφ.. Ο Παο αθενς δεν τον βλέπω να κατεβαίνει καν στο γήπεδο... σίγουρα θέλει νίκες αλλα μάλλον θα ψάξει να τις βρει αλλού...Πιθανον να θελει ενίσχυση αν θελει να παραμείνει κατηγορία... Προβλεψη 1

Μώλος - Ρετρό : Αρκετά ανεβασμένες και οι δυο ομάδες αλλα με διαφορετικούς στόχους η καθε μία... Ο Μώλος το εχει γυρίσει σε κοιτα μεσα που φαινεται να του πηγαίνει παίζοντας με 3 σέντερ, αντίθετα ο Ρετρό στηρίζεται σε εξωτερικά συστήματα έχοντας πολύ καλα σουτ (2ος σε ποσοστα τριπόντων στο πρωτάθλημα)
Προβλεψη δύσκολο ματς αν επρεπε να διαλέξω θα ελεγα 2

Σαβούρα - Μπομπάυ : Η Σαβούρα θελει το ματς και την 5η θεση αλλα απέναντι στην Μπομπάυ δεν εχει και πολύ τύχη στην θεωρία.. Βι - Αγγελής συγκροτουν ενα καλο δύδιμο στην ρακέτα αλλα είναι αρκετο αυτο απέναντι στην (ισως) πιο δυνατη φροντλάιν ? Η Μπομπάυ λογικα θα πάει χαλαρά και μπορεί να χτυπήσει απο μεσα η εξω με μεγάλη επιτυχία Πρόβλεψη 2

Βόλος - Μπάντ : Μια γευση απο πλει οφ θα πάρουμε σε αυτό το ματς καθως οι ομάδες θα αγωνιστούν σε αυτο το γήπεδο για μια θεση στον τελικο των μπλέ..δίποντο ή τρίποντο θα μπορούσε να είναι η ερώτηση καθως ο βόλος ειναι 3ος σε ποσοστο διπόντων και η Μπαντ 1η στα τρίποντα.. Προβλεψη Νο bet

Xαρντσόμερς - Σιθλορντς : Οι Σιθλορντς εχουν μείνει με 4 παίχτες ανω των 10χιλ και πιθανον εχουν αποδεχτεί το μοιραίο... Ερωτηματικο αν θα κατέβουν καν στα πλέι άουτ... Οι Χαρντσομερς θα κάνουν μια ακομα νικη... Πρόβλεψη 1

Τορο - Βουτυρο : Ο Τόρο εδω και καιρό είναι υποβιβασμένος δεν αναμένεται να προβάλει ιδιέτερη αντίσταση απέναντι στον βουτυρο.. Ο βούτυρο πάντως είναι φανερά ντεφορμέ καθως με 5 σερι ηττες απο εκει που ετοιμαζότανε να παει πλέι οφ τον βλεπω για πλει άουτ..Μάχη μεχρι τέλους προβλέπεται με την Σαβούρα για την 5η θέση.. Προβλεψη 2

Κτπ - Αριβα : Ανταγωνιστές και οι δυο αναμένεται να το χτυπήσουν το ματσάκι.. Η προυστορία είναι με το μέρος μου μετρώντας 6 νικες 2 ήττες... 3 δυνατές απο τον κτπ (στις 2 ήττες και 1 φέτος)...Οπως γίνεται αντιληπτό θα είναι κλειστό ματς μεσα στην εδρα του..Πιθανον το ιδιο ζευγάρι να παίξει και στα πλέι οφ.. Πρόβλεψη no bet

This Post:
00
224539.46 in reply to 224539.45
Date: 10/29/2012 9:09:40 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ξεκίνησες το κυμήγι για τα μπαλάκια εσύ ε?

χαχαχαχα

πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής πειόδου βασικά. στα ψηλά λίγο δύσκολο να αλλάξει κάτι. ο Βομβάυ κάνει μια πολύ μεστή σεζόν, αλλά είχε μια καταστροφική εβδομάδα που του στερεί την πρωτιά σε όλη τη λίγκα. χωρίς άγχος περιμένει απλά να μάθει τα ρεκόρ.

εγώ επίσης χωρίς άγχος, δεν περιμένω απολύτως τίποτα. έχω τη δευτερη θέση και θα κάνω μια προσπάθεια σαν αουτσάιντερ στα πλέι οφ, χωρίς όμως να χαρίζομαι σε κανέναν.
εσύ τώρα είσαι ο μόνος από τους πρωτοπόρους που έχει κάτι χάσει έστω και αν έχεις μαξιλαράκι ασφαλείας, αφού ουσιαστικά είσαι +2 νίκες από τον δεύτερο δλδ εμένα. δεν νομίζω να κινδυνεύσεις για να είμαι ειλικρινής όμως. είσαι δυνατός πολύ και γενικά προς μίμηση. μία ήττα κι αυτή με το ζόρι εκτός έδρας με διπλή διαφορά, τι να λέμε τώρα.

το ζουμί αυτή τη στιγμή είναι στα πιο χαμηλά πλασαρίσματα όπου γίνετε χαμός.

το ματς της αγωνιστικής βαθμολογικά για μένα είναι το Ρετρό-Μώλος και ακολουθεί το δικό σου στον ΚΤΠ.
αν ο Μώλος χάσει να αρχίσει να φοβάται πολύ τον υποβιβασμό. αν όμως νικήσει ίσως βάλει και πλώρη για 4η θέση. τα ίδια για τον Ρετρό. σήμερα 4ος αλλά αύριο ποιος ξέρει?

ωραίο ματς και του Βόλου και μτον Μπαντ, αλλά δεν υπάρχει κάνα μεγάλο κόστος σε περίπτωση ήττας. όχι άμεσα τουλάχιστον.

αντέ το πήρες το μπαλάκι σου άξια. ελπίζω να συνεχίσεις ορεξάτος.

This Post:
00
224539.47 in reply to 224539.46
Date: 10/29/2012 11:21:32 AM
Overall Posts Rated:
162162
Ποιό κυνηγι εσένα δεν σε φτανω στα μπαλάκια :Ρ

Εσυ δεν εισαι σιγουρος 2ος (στο πρωτάθλημα) καθως με ηττα παιζει να πας 3ος αλλα είσαι ''αουτσαιντερ" και σε βολέυει αυτο :Ρ

Πάντως εχεις κανει εξαιρετικο τελείωμα με 12 σερι νίκες...

Ησουν και ευνοημένος βεβαια λογω οτι περισσότεροι επέλεξαν να χτυπήσουν εμένα λογω Παο..
Ενας λόγος που δεν ειναι τελευταίος είναι και αυτος (βλέπε Μπιριμπα,Σαβούρα που εχασαν μετα απο δυνατές)..

1 ωρα με πήρε να γραψω το πρε γκαιμ..

This Post:
00
224539.48 in reply to 224539.47
Date: 10/29/2012 12:01:09 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εσυ δεν εισαι σιγουρος 2ος (στο πρωτάθλημα) καθως με ηττα παιζει να πας 3ος αλλα είσαι ''αουτσαιντερ" και σε βολέυει αυτο :Ρ

και 4 ήττες να κάνω, πάω σε ισοβαθμία αν κάνει το 4/4 ο Τιπ. αλλά έχω +180 πόντους σχεδόν. αυτό που ίσως χάσω όμως είναι το 2ο καλύτερο ρεκόρ στην λίγκα που θα φάνει χρήσιμο αν φτάσω τελικούς. αλλά δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής.

Ησουν και ευνοημένος βεβαια

σίγουρα θα έχανα από Βομβάυ αν δεν είχε παίξει χαλαρά με εμένα. μετά υπήρξε η χαλαρή του Τιπ που ίσως και να έπαιξε ρόλο, και οι 2 χαλαρές του ΚΤΠ. σε αυτά τα ματς όντως ευννοήθηκα και δεν ήταν και λίγα.1-3 ήττες παραπάνω. είναι όντως διαφορά.

Πάντως εχεις κανει εξαιρετικο τελείωμα με 12 σερι νίκες...

λόγω κυπέλλου. αποκλείστηκα πρόωρα και έκτοτε μόνο από εσένα έχασα στο γήπεδο σου βασικά. την σκαπούλαρα και μετά την δυνατή απέναντι στον Βομβάυ, και οι χαλαρές που είπαμε και βγήκε το σερί. μακάρι να φτάσει στις 20 νικες!

χαχαχαχα

με τόσες ανεβαίνω εγώ!

χαχαχα

This Post:
00
224539.49 in reply to 224539.48
Date: 10/29/2012 12:42:32 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καλά εκανες και επωφελήθηκες οποισδήποτε θα το έκανε στη θέση σου..
Στην τελικη ας προσεχαν...

Εχω λιγο δυσκολο προγραμμα στο τέλος αλλα υποτίθεται οτι προσπάθω να παίξω total basket...

Στα πλέι οφ το βασικό είναι να μην υπάρξουν ατυχίες καθως σε ενα ματς φαουλ,τραυματισμοι μπορει να κρίνουν ενα παιχνίδι ή και το πρωτάθλημα..

This Post:
00
224539.50 in reply to 224539.49
Date: 10/29/2012 12:48:52 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Στα πλέι οφ το βασικό είναι να μην υπάρξουν ατυχίες καθως σε ενα ματς φαουλ,τραυματισμοι μπορει να κρίνουν ενα παιχνίδι ή και το πρωτάθλημα..

έτσι είχε χάσει άνοδο ο ΑΓΟΡ που του τραυματίστηκε ο Γκοέσας στους τελικούς. έπειτα είναι και ο ενθουσιασμός. μπορεί να ρισκάρεις και να χάσεις κάπου. όλα παίζουν. γενικά τα πλέι οφ έχουν άλλη γεύση.

From: tsohas

This Post:
00
224539.51 in reply to 224539.50
Date: 11/12/2012 1:17:20 PM
Overall Posts Rated:
7474
με μια προχειρη εκτιμηση παμε για πολυ αμφιρροπο τελικο μεταξυ αριβα και μπομπαη.ταβανι για μενα η συμμετοχη στον τελικο του μπλε ομιλου καθως η μπομπαη θα ειναι αχτυπητη και μαλιστα εντος.οποτε ολα για ολα με τους μπαντ...το ιδιο φανταζομαι ισχυει και για fay stelaios...

This Post:
00
224539.52 in reply to 224539.51
Date: 11/12/2012 4:39:46 PM
Overall Posts Rated:
162162
Τσοχα μην ξεγραφεις τον κτπ εχει πάρει παιχταράδες φίλε και πάει να πάρει την άνοδο στο ετσι..

Βεβαια αν ημουν εγω στην θέση του Στέλιου τωρα θα ηταν 5ος και θα τα κλαιγε τα φραγκα του αλλα δυστυχώς δεν είμαι..

Τεσπα ευχομαι να το πάρει κάποιος που θα το αξίζει και δεν θα γίνει περιγελος στα πιο ψηλά..

This Post:
00
224539.53 in reply to 224539.51
Date: 11/12/2012 4:54:38 PM
Overall Posts Rated:
10001000
με μια προχειρη εκτιμηση παμε για πολυ αμφιρροπο τελικο μεταξυ αριβα και μπομπαη.ταβανι για μενα η συμμετοχη στον τελικο του μπλε ομιλου καθως η μπομπαη θα ειναι αχτυπητη και μαλιστα εντος.οποτε ολα για ολα με τους μπαντ...το ιδιο φανταζομαι ισχυει και για fay stelaios...

τα ίδια πιστεύω εδώ και πολύ καιρό, απλά θεωρώ μεγάλο φαβορί τον Γιώργο αφού συνδυάζει πολύ καλά δοδημένη ομάδα, με αρκετό βάθος και έδρα μέχρι τέλους. τώρα από Βομβάυ υπάρχουν άλλα ατού που την καθιστούν υπολογίσιμη πολύ.

εμείς οι υπόλοιποι περιμένουμε να παλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα ματς και να τα χαρούμε. εξάλλου αν ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος, δεν είναι εύκολο να καλύπτεις το χάντικαπ. πάμε να δούμε τα αυριανά ματς και βλέπουμε έπειτα.

ελπίζω να το διασκεδάσουμε λιγάκι περισσότερο που καίει η μπάλα.

From: ktlp
This Post:
00
224539.54 in reply to 224539.53
Date: 11/13/2012 4:30:45 AM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Ζευγαρι τελικου ariva-bombay. Ο ποιο ανταγωνιστικος τελικος των τελευταιων σεζον!

Advertisement