Az az igazság hogy sajnos attól hogy valaki magyar bajnok nem sokat ér vele, nem szemráhányásként de sztem tavaly egy kezemen megtudnám számolni hányan gratuláltak a bajnoki címhez. Persze tavaly előtt én sem merném tűzbe tenni a kezemet hogy én gratuláltam az épp aktuális bajnoknak vagy épp azelőtt... stb..
És sztem elég rossz dolog ez hogy anyagilag se nagyon éri meg bajnoknak lenni...
legalább a következő évben sokkal nagyobb lehetne az átlagnál az ért. bevétel...
Eddig nekem az okozta a legnagyobb örömet amikor az országos helyezésen 1-es lett:)
Pl Bascatnak forumon nem igazán láttam hogy valaki gratulált volna a kupához.. pedig sztem szép kis szezont futott:)
ugy hogy én mindenképp gratulálok neki!
Számomra idén a B3 32közé kerülés volt a legnagyobb cél ami sajnos nem jött össze pedig még a szerencsétlen sorsolás-t eltekintve is volt esélyem.. hiszen egy meccset idegenben 2 ponttal buktam el ugy hogy nem volt vezér szurkolom mert nem volt rá keret ezt cserélgetni...
a másik döntő meccset pedig 4-el buktam ott meg az egyik legjobb benti emberem 2perc alatt lesérült..
ha ezt a 2 meccset hozom akkor 32...
szóval ez egy ilyen szakma..
ehhez az is kellett 2013.03.09 óta 05.09-ig lazáztam a meccseimet.. tehát az összes B3meccsemet a lehető legmagasabb csapatszellemmel játszottam
úgy gondolom hogy mostanában nem leszek ilyen közelségben a 32-höz...
ha egyáltalán leszek még ilyen közel...