Witam nie mam pojęcia o co chodzi z tym transferem? Wracam rano z pracy odpalam kom. i widzę bb-maila. W temacie napisane koniec gry więc się przestraszyłem ,że mnie zbanowano. Nic podobnego niejaki bartas1989 oznajmia mnie, że kończy swoją przygodę z buzzerbeater i zamierza przekazać mi wszystkie swoje pieniądze ( identyczna sprawa jaka miała miejsce w tamtym sezonie jak u arielosa7 z Basket Człóchów). Wchodzę na stronę zarządzaj drużyną i widzę na koncie 1,7k. Całej histori nie znam jak był licytowany ponieważ nie zwróciłem uwagi. Z ekipą Oklahoma Sooners miałem już do czynienia w przeszłości ponieważ umawialiśmy sie na mecze sparingowe ale kontakt od tamtego czasu sie urwał. Ostatni mecz jaki rozegraliśmy ze sobą miało miejsce w sezonie 20 i był to sparing. Nigdy wcześniej ze sobą nie graliśmy w lidze tylko w sparingach ponieważ tak sie kiedyś umówiliśmy żeby nie szukać sparing partnerów. Jeszcze raz pragnę nadkreślić, że ostatni kontakt jaki miałem z ekipa niejakiego bartasa1989 miało miejsce w sezonie 20!!