Dopiero teraz napiszę kilka słów o dzisiejszym meczu ale lepiej późno niż wcale :)
Wczoraj ustawiłem skład a wstęp do meczu planowałem napisać dzisiaj w pracy. Niestety z powodów technicznych nie miałem dzisiaj w pracy dostępu do BB.
Dzisiaj o 19:30 zagraliśmy z Hiszpanią, sklasyfikowaną obecnie na 6 pozycji. Dorosła kadra Hiszpanii jest bardzo utytułowana, tyle, że od kilku sezonów nie zdobyła żadnego trofeum. Po raz ostatni medal zdobyli w 22 sezonie. Był to brąz MŚ. Sezon wcześniej zdobyli ME.
Pora na piękne Hiszpanki :)
http://www.ranker.com/list/hottest-spanish-models/bikinib...Dzisiejszy spotkanie zakończyło się zmiażdżeniem Hiszpanów 131-98
(27654)Świetny mecz zaliczył Weryszko, Bukowy był dosyć bliski triple-double. Cała nasza drużyna zagrała niesamowite spotkanie. Wszyscy nasi gracze, którzy wbiegli dzisiaj na parkiet zdobyli punkty a 8 z nich zdobyło ich 10 lub więcej.
Z ciekawostek muszę wymienić to, że choć nasi dzisiejsi rywale zagrali w obronie strefą 2-3 to oddaliśmy tylko 1 rzut za 3 punkty. Chyba pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.
Za tydzień zagramy z aktualnymi mistrzami Europy czyli ze Słowacją. Czeka nas więc najtrudniejszy do tej poty mecz tych MŚ. Proszę Was zadbajcie o formę swoich graczy bo będzie ona bardzo istotna.