Nisam hteo da kukam prvu utakmicu jer sam sam kriv sto nemam rezervi, a ni vremena da ih trazim, ali kod ove druge sam popizdeo! Neverovatno da mi igrac pravi 2 puta 6 lg nakon 17-18 min. Jeste koljac, ali da je odigrao 30min, pa ispao, ok...ali ovo je smesno!
Sve najgore bb bogovima, modovima i ostaloj bagri. Sto ne isprave vec jednom tu gresku oko fauliranja?!
P.S.Cestitke Dumba, ali ne bi ovo dobio na BO, da je bilo pravde :-P
Prijatelju, ja uopste ne znam sto se nerviras i sto piz..s na igricu i tu "gresku"?
Pa gledaj logicno. Taj tvoj ima trenera koji ga drzi na terenu dokle god ne izadje sa 6 licni napolje. A moji imaju trenera koji je maksimalno gledao da to iskoristi i svaki napad smo isli na coveka kog je on cuvao u tom trenutku. I odradio covek odlican posao, jer iako je brzo napravio 6 faulova odlicno je odradio posao i veliki broj napada zaustavio na korektan nacin.
A da mu je trener iole normalan on bi ga izvukao napolje i malo oladio. A taj covek tvrdoglav ko ovan. Samo se cuje sa klupe "cuti tu i igraj i ne pravi licne". A sve ide preko njega.
Tako da "greske" nema. Napravi dublji roster, menjaj igrace kad udju u foul trouble i ostace takav igrac tebi u rotaciji do kraja utakmice.
I hvala na cestitkama. Mislim da si odlicno prosao sa ovih -7.
I naravno da ne zaboravim na kraju
:)
Nemo' da se ljutis za sprdnju