вибачте що з затримкою. після гри не було жодних сил про нього говорити та й взагалі заходити в бб. зараз трошки легше...
2/21 триочкових. 3/22 двоочкових з-за меж 3секундної зони, якщо я не прорахувався. 43 кидка з 99
в англійців 1/7 триочкових, 4/20 двоочкових з-за меж 3секундної зони. 27 з 72. 37,5%. це при тому, що їх тактика ма бути трошки більш віддалена від кошику...
це те, чому за цю поразку боляче та хочеться когось вбити. чому в нас не спрацювала тактика? так, реалізація з меж 3секундної теж не супер, 46% проти 51% у суперника. але якби в нас було не 55% кидків звідти, а більш ніж 63%... можливо цього б вистачило. принаймї, було б набагто легше оцїнювати що не так. зараз же абсолютно не зрозумїло що не так...
настрій. так, грали нормал проти мотсу. рівні команди, ми граємо вдома, на це розміняли рівень настрою. це давало шанси виграти цей матч та залишало шанси на наступний
3-2. як я говорив, англія може зіграти будь що. але в них гравці всі вміють кидати здалеку, а малі не труРЗ. тому навіть при внутрішньому акценті повинно бути достатньо кидків здалеку. з жуковим в нас дуже високий рівень підборів та й рівень захисту в великих непоганий. це були думки. в результаті... можливо в наших великих недостатній рівень ближнього захисту. ЛФ англії не те щоб багато ліз під кошик, можливо кучеревський міг закрити його й на самоті. в донюшкіна бз ще вище. центр атакував з-під кошика. моживо ЗЗ в жукова недостатній, але МФів ми й так не закрили. тому так, це виглядає помилковим рішенням, але тільки постфактум
щит. розподіл скілів донюшкіна, кучеревського, яцика, жукова більше схожий на лоу пост, але весь сезон вони добре грали щит, здавалося що ця тактика виходе краще за лоу пост. постфактум, отримавши такий розподіл кидків...
були ще думки ставити донюшкін+кучеревський чи кучеревський+ЛФ. але донюшкін+кучеревський повинні середні кидати краще ніж будь хто з полотський-федорча-загоруйко
допомогло би якби моргунов був у формі? я писав що формально жуков це послаблення, в нього БК нижче. це дало би нам рейтинг ближніх кидків вищий за рейтинг ближнього захисту англійців, так вони рівні. я маю на увазі командні рейтинги. і це покращило би результативність усіх. можливо в цьому нам не пощастило, відіграв на тижні моргунов 69 хвилин, ідеально