μια σημειωση δικια μου ο 4αρης προπονητης υπο καποιες προυποθεσεις ειναι παρα πολυ καλος πχ προπονηση εξωτ. σουτ .
Φιλε Νικο αν θες το αναλυεις λιγο? Περα απο το εξωτερικο σουτ, που αλλου πιστευεις οτι ειναι καλος ενας 4αρης?
@ Mamu Προσωπικα, μπερδευομαι περισσοτερο με αυτα που διαβαζω στα φορουμ.
Η απαντηση σε μια ερωτηση δεν ειναι σωστη για μια 2η ερωτηση. Στο φορουμ βοηθειας ,διαβαζεις οτι να ΄ναι και απο οποιον να' ναι. Δεν μιλαω για την κατηγορια του καθενα , γιατι εμενα δεν μου λεει τιποτα αυτο, αλλα γινεται ενα χαος.
Για να μαθω 5 βασικα για την προπονηση πηρα τον παπαγαλο και διαβαζα τις συναρτησεις και μετα προσπαθησα να τις επιβαβαιωσω δεξια και αριστερα. Βλεπεις πραγματα που για το Νικο ειναι ευκολα, για εμενα ειναι γκριζο τοπιο, μυριζει μουχλα και δεν υπαρχει gps. Αυτο σημαινει απλα, θα πληρωσεις για να μαθεις. Κια πληρωνεις κανοντας λαθη.
Το βημα 1 ,2,3 ειναι βαρετο το ξερω γιατι το κανω στην δουλεια μου,
αλλα ειναι κατ,ι σε σχεση με το κομματια παζλ πεταμενα στα φορουμ και χαμενη την εικονα που θες να καταληξεις. Επισης ενας μεγαλος αριθμος χρηστων νεων σε ηλικια , δεν ρωταει μηπως και καποιος τον πει ασχετο. Καλυτερα να με πουν ασχετο , παρα να μην παρω εστω και ενα χαλικακι γνωσης.
Last edited by Gio Sugar at 7/23/2011 8:22:13 AM