Nazdar vespolek,
začíná další sezona, kde se budeme účastnit Turnaje útěchy, protože na MS se nám probojovat nepodařilo. Cíl pro tento turnaj není stanovený, vše směřuje k MS v sezoně 42 (respektive k Turnaji útěchy v sezoně 40, vítězství v němž by nám zařídilo pořadatelství ME v sezoně 41 a tím pádem výhodnější pozici pro kvalifikaci na MS), kde bychom chtěli plně využít potenciál současného kádru. Ten je pro tuto chvíli stabilizovaný, jsou tu i naděje do budoucna nejen z letošního draftu. Informace k soutěžním zápasům budou i nadále na stejném externím fóru jako v minulé sezoně.
V tomto období skončil jeden ze skautů, Pepan55, kterému bych chtěl z pozice manažera NT poděkovat za jeho dosavadní práci. Té vzájemné spolupráce ze dvou důvodů moc nebylo, zaprvé, u NT jsem jednu sezonu. Zadruhé, skautingu hráčů jsem věnoval méně pozornosti, než by si zasloužil, to se budu snažit vylepšit.
Uvítal bych tedy, kdyby se ozval zájemce, který by chtěl proniknout do dění okolo NT a který by byl ochoten se skautingem pomáhat. Práce to není nijak náročná, není nutné být neustále na BB. Jedná se hlavně o koordinaci tréninku hráčů s jejich manažery a zápis pokroků do databáze. V neposlední řadě to může být i přínosem z hlediska nových poznatků o hře. Předchozí zkušenosti nejsou nutné, "zaučení" může proběhnout klidně za pochodu. Pokud by vás to lákalo, napište mi do pošty.
Dále bych chtěl velice poděkovat všem manažerům, co se starají o hráče národního týmu a i třeba přizpůsobují chod klubu jejich tréninku. Dík patří i těm, jejichž hráči už mají do nároďáku slibně nakročeno, ale i těm, co mají v klubu mladíky, jejichž cesta do NT je teprve na začátku.
A největší dík patří těm, co při čtení neusnuli a došli až sem:)