Tak zkusím reagovat na všechny, jak jste tady psali ohledně toho trenéra, formy apod.
Nejprve poslední iwenzeeho poznámka. I minulou sezonu se stávalo, že hráč s 50-80 minutama padl formou na 7, i když to nebylo až tak časté. Co se nestávalo, bylo, aby s těmito minutami spadl z hodnot 7-9 na 6 nebo méně.
Obecně se dá navíc říct, že forma 1., případně 2. týden sezony nabíhá trochu pomaleji. Doufejme, že příští týden při správně pohlídaných minutách bude vše v pořádku.
Co se týče pokynů trenérovi, tak já ve svém klubu používám zásadně Strictly Follow Depth Chart a nastavení faulů Let Them Play a nemám větší problémy s tím, že by mi trenér dělal něco, co vyloženě nechci.
V těchto případech mi to trenér udělá tak, že pokud jasně vedu (cca. o 20 a více), tak na poslední čtvrtinu dá trenér 2. pětku a celkově to skončí tak, že první pětka za celý zápas odehraje cca. 25-30 minut. Pokud je naopak drama, tak první pětka odehraje kolem 40 minut a druhá pětka kolem 10.
Samozřejmě existuje i něco mezi, kdy na těch 20 bodů rozdílu tým dosáhne v průběhu 4. čtvrtiny.
Při tomto nastavení plně respektuje, co jsem nastavil jako 1. a co jako 2. pětku.
Jiné nastavení se mi příliš neosvědčily.Při Let Coach Decide a myslím, že celkem i Coach Picks from Depth Chart dá klidně mnohem více prostoru hráči z druhé pětky. Víceméně to funguje asi podobně jako ten předchozí případ, ale s tím, že si vlastně trenér určí, kdo je jednička a kdo dvojka.
Ale pokud někdo častěji používá tyto pokyny trenérovi, tak možná je schopen dát detailnější info o tom, jak se trenér chová.
Last edited by rwystyrk at 3/13/2009 7:06:57 PM