Πράγματι το όνομά του δεν μου θύμισε Έλληνα γι' αυτό και μου ξέφυγε, όταν ξεχώριζα τους έλληνες παίκτες από τη λίστα μεταγραφών σου.
Συμφωνώ λοιπόν πως σου είχε κάτσει ένα ντραφτ με υψηλή προοπτική, που πιθανότατα, θα μπορούσε να ενταχθεί στις 3 κατηγορίες που ανέφερα σε προγενέστερο post.
Για το ότι μου διέφυγε από τον έλεγχό μου, σου ζητώ συγγνώμη.
Βέβαια ανέλαβα τη σεζόν 10 ως Εθνικός προπονητής και είχα ασχοληθεί πρώτα με τους άνω των 21 μιας και την ευθύνη για τους νεώτερους την είχε ο Καβάλα44, τότε προπονητής της Νέων και πιο παλιός μάνατζερ από μένα, που είχε ήδη ξεκινήσει μία δουλειά με τους 18-21.
Όταν ασχολήθηκα και με τους 18-21, δηλαδή από τη σεζόν 11 και έπειτα, μαζί με τον Λύγκα, ο παίκτης σου δεν αναγράφηκε στη λίστα μας (κάθησα και τις διπλοέλεγξα αυτή τη φορά). Κοιτώντας βέβαια την εξέλιξή του καταλαβαίνω ότι πιθανότατα να τον είχαμε δει, αλλά θα είχε χάσει αρκετές προπονήσεις για να ασχοληθούμε μαζί του.
Βλέπεις το πιο εύκολο είναι να βγάλεις χρήμα από ένα καλό ντραφτ. Αυτό έκανες και συ. Έβαλες το καλό της ομάδος σου πάνω από το καλό της Εθνικής. Σαν μάνατζερ ιδιωτικής ομάδας έπραξες το σωστό. Σαν υποψήφιος προπονητής τηε Εθνικής δεν σε τιμάει και τόσο. Ελπίζω η νοοτροπία σου να έχει αλλάξει από τότε.
Όσο για το ύφος μου, αν διαβάσεις παλαιότερους λεκτικούς διαξιφισμούς που είχα στα φορουμ, θα διαπιστώσεις πως είμαι από τους πλέον ήρεμους χρήστες. Απότελλώ πάντα την αντίδραση και ποτέ τη δράση. Αν βρίσκεις το στυλ μου στο προηγούμενό μου μήνυμα κάπως, διάβασε σε τι στυλάκι μου μιλάγανε εμένα όταν πρωτοανέλαβα την Εθνική και δες αν θα το άντεχες. Γιατί τέτοιο στυλ θα αντιμετωπίσεις αν ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή και έρθουν 2 στραβά αποτελέσματα.
Τέλος θεωρώ επιβεβλημένο να τοποθετηθείς πάνω στο δεύτερο μέρος της απάντησής μου, σχετικά με την κλήρωσή μας και τις βλέψεις σου. Αν βγεις, θα κριθείς βάσει αυτού.
Επίσης, αν θες, μην γράφεις με bold. Μου βγαίνουν τα μάτια όποτε πάω να διαβάσω post σου.
The secret of communication lies in defeat...