Λοιπόν παιδιά μιας κ είμαι σε αδεία για 10 μερες θα γράψω κ γω μερικα πράγματα μιας κ εχω καιρο να γραψω με την ησυχία μου!
καταρχην άδοξο τέλος στην πορεία μου στο κύπελλο απο νωρίς! Δυστυχώς δεν μπορεσα να κάνω μια μεταγραφη στις θέσεις 1-2 που θα με κρατουσε μέσα στο κύπελλο! Κ ετσι αναγκάστηκα να παίξω με ενα παρτάλι στην θέση ένα κ σε συνδυασμο με το χαλαρά να πάω σπιτι μου! Ειχα πει οτι αξίζει το ρίσκο αλλα τελικά δεν μου βγηκε!
Δευτερον, απο όσο είδα σε άλλο νημα έχουμε τον πιο ανταγωνιστικο όμιλο των ΙΙΙ. Ισχυει αυτό μάλλον αν δουμε την περισυνή τελική κατάταξη (ειδικά των κόκκινων) αλλα δεν παυει κατα την γνωμη μου η μία ομαδα να είναι πολύ πάνω από τις υπόλοιπες! Τους Αστεριες προφανως εννοω! είναι το μεγαλο φαβορί κ φέτος!
Τρίτον, σε μας τους κόκκινους νομίζω θα γίνει σφαγή κ φέτος με πολλά ντέρμπυ κ παιχνίδια δύσκολα σε προβλέψεις!
Τεταρτον κ τελευταιο, γουσταρω στο φουλ, αναλύσεις απο waxmaster! Καθε ανάλυση που θα κανεις , θα παιρνεις κ μια μπαλίτσα από εμένα!
Αντε παιδιά να ξαναρχισουμε κ το κουπονάκι! Εγώ σε λιγο θα φτιαξω το δελτιο μου για τους αγωνες του Σαββάτου!!!!!