BuzzerBeater Forums

BB Israel > סגור

סגור (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
223634.45 in reply to 223634.44
Date: 8/16/2012 2:44:40 AM
Overall Posts Rated:
274274
כיף לקרוא תגובה שמדברת לגופו של עיניין ולא נגררת לשטויות שלא קשורות לנושא.

הערות לא קשורות לנושא ימחקו

כמו שנאמר בגלובל
stay on topic!

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: TrinZ

This Post:
11
223634.46 in reply to 223634.44
Date: 8/16/2012 2:58:28 AM
Overall Posts Rated:
134134

אני אתן את עצמי כדוגמת נגד - כשעליתי בעונה 16 לליגה 2.2 היה לי ברור שאני שומר כוחות וכסף עד לרגע שוואליד המתאמן שלי יהיה חזק משפיק לטעמי להיות שחקן פותח בקבוצה צמרת ליגה 2/שחקן חמישייה בליגת העל ולכן בניתי קבוצה חסכונית אבל עדיין תחרותית - במשך שלוש עונות סיימתי במקומות 4, 5, ו5 למרות שהיה לי כסף בבנק לשידרוג הקבוצה בחרתי להשאר עם סגל זול יותר ולהמשיך ללהיות ברווח - אבל לפחות על הדרך המשכתי להיות תחרותי בליגה שלי - לא חייבים טנקיג כדי לשרוד - רק צריך לדאוג להיות במאזן חיובי וצריך סבלנות.

אני חושב שמכאן אפשר להסיק מה הבעיה של רוב המשתמשים והסיבה שהם פורשים (ובעיקר אלה שגילם צעיר) והיא חוסר סבלנות (חוסר היכולת לחכות במשך כמה עונות בליגה מסוימת ולא לזכות בתואר).

לא בכל עונה צריך להאבק על אליפות וצריך לתכנן עונות לטווח ארוך כך שיהיה אפשר לעלות בעתיד- ממה שאני רואה רוב הקבוצות שמצליחות במשחק עושות את התכנון הזה ורוב אלה שלא - מנסות להתמודד כל עונה על אליפות.

הסיבה שטנקינג יהיה פחות פופולרי היא משום שלאנשים אין סבלנות לחכות 2-4 עונות בליגה אחת עד שהם נאבקים על אליפות ולכן הם בוחרים בעונה אחת של טנקינג ומשם מתחילים לרוץ- עם השינוי הנוכחי יקח להם לפחות 2 עונות לעשות טנקינג בכדי להתחרות בקלות ולכן זה כבר הופך את זה לפחות יעיל עבורם.

This Post:
11
223634.47 in reply to 223634.45
Date: 8/16/2012 3:08:47 AM
Overall Posts Rated:
1111
לצמצם את הטאנקינג? הרי אם יעשו תקרת שכר היא תצטרך להיות גבוהה מאוד אחרת זה סתם יגביל קבוצות שירצו להצליח, להתמודד על עלייה ולנסות להעמיד קבוצה יפה גם לליגה שהם יעלו, ומן הסתם לא כולם יכולים להצליח, אז לפי דעתי זה רק יגדיל את הטאנקינג כי קבוצות פשוט יוכלו להעמיד קבוצה עם שלושה שחקנית ומשכורת של 6000 ולעשות מלא כסף קל ולצאת עם בחירת דראפט טובה אז למה שהם לא יעשו את זה?, כי בסופו של דבר לא כולם יכולים להצליח ותמיד יהיו קבוצות שיבחרו בדרך הקלה למרות שזה אמור לתת להם הזדמנות להתחרות, ואת הסיבות למה זה רק יגדיל את הפערים בין הליגות אמרו לך הרבה אנשים בצורה יפה כבר

From: baruch2

This Post:
00
223634.48 in reply to 223634.44
Date: 8/16/2012 3:11:23 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
מסכים איתך בכל מילה.
אין ספק שמענקי מיקום גם יעלו את קרנו של המקום הרביעי לדוגמא על זה החמישי וע"י כך לאנשים יהיה רצון יותר להצליח בליגה. ולא לחשב כל הזמן, אהה מקום חמישי אז אני לא אשלם משכורות לשחקנים במשך כך וכך שבועות.

פיני הזכיר נושא של תקרת שכר והיה פה בחור שאמר וללא ספק נקודה מאוד נכונה שזה מתאים רק למקום שיש בה ליגה אחת דוגמת הנ.ב.א, אבללא יכול לעבוד ברמת הבאזר.
זה בהחלט שינו מבורך וכמו שאמר אהוד "התחלה של שינוי מבורך"

From: Shadamher

This Post:
00
223634.49 in reply to 223634.46
Date: 8/16/2012 4:40:50 AM
Overall Posts Rated:
492492
אני חושב שמכאן אפשר להסיק מה הבעיה של רוב המשתמשים והסיבה שהם פורשים (ובעיקר אלה שגילם צעיר) והיא חוסר סבלנות (חוסר היכולת לחכות במשך כמה עונות בליגה מסוימת ולא לזכות בתואר).

אוי כמה שזה נכון!!!!

אני אחבר את זה לטענה שנרשמה פה שכמות המשתמשים לא גדלה ואף קטנה בחודשים האחרונים בקצת - וזאת ראיה לרעת המשחק שכן הוא לא מספיק ידידותי למשתמשים חדשים ולכן לא מושך עוד קהל.

אז לדעתי באזר ביטר הוא משחק קשה, אבל זאת נקודה לזכותו ולא לרעתו! הניהול הכלכלי הוא מאתגר ומצריך תכנון רציניומעמיק - לא כמו בשום משחק אחר שאני נתקלתי בו (ונתקלתי בהרבה) ולכן כיום הוא גם היחידי שאני משחק...

מצידי שיישאר משחק יחסית קטן מימדים אבל לפחות יישאר איכותי, מי רוצה עשרות מיליונים בבנק שילך לשחק באסקטסים והאטריק

לגבי רצפת השכר - אני בעד אבל לדעתי היא צריכה לעלות עוד יותר בליגת העל ובליגות 2

From: aharon

This Post:
11
223634.50 in reply to 223634.42
Date: 8/16/2012 5:26:24 AM
Overall Posts Rated:
5858
בוקר טוב לכולם....לא תאמינו איזה חרופ תפסתי בלילה ובחזרה אני קולט 33 פוסטים שלא נקראו לא יאומן כי יסופר!!!

כיף לך אני חורש את נשמתי ורואה 49 פוסטים שלא נקראו

וזה תמיד קורה כשאני חורש אבל כשאני לא תמיד שומם פה כמו מדבר

From: baruch2

This Post:
00
223634.51 in reply to 223634.50
Date: 8/16/2012 5:47:40 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
שווה כדורון.

This Post:
00
223634.52 in reply to 223634.44
Date: 8/16/2012 6:43:38 AM
Overall Posts Rated:
105105
אני לא הולך להגרר לדיון אבל אני כן
קטעתי את המשפט כאן, כי זה בדיוק המשפט המדוייק. נגררת לדיון.

טאנקינג זו שיטה לא נעימה לעין ומאוד לא ספורטיבית ואני שמח שהיא תהיה מעכשיו פחות משתלמת.
אני לא חושב אחרת לגבי רעיון הטנקינג.

ומהקצת שקראתי הבנתי שישנה טענה שטנקיג זה כלי הכרחי לקבוצות עניות שעולות לליגה חדשה ולא יכולות להרשות לעצמם להתחרות בליגה החדשהלא מדוייק, והדיוק כאן הוא הכל.
הטיעון הוא שכדי להתמודד על עלייה, אתה צריך שיהיה לך אותן יכולות כלכליות בשביל שתוכל להביא את השחקנים הנכונים. [ולפתח את הארנה שמכניס כסף]
ברגע שמונעים ממך (או מצמצמים לך) את המרווח בין השקעה בעתיד להשקעה חסרת תחליט בהווה (כי אתה לא יכול לעלות ליגה בעונה הראשונה שלך שם), אז היכולת שלך להתקדם יורדת משמעותית.

בנוסף, הרזומה שלי מראה שגם אני מצליח לשלב בין תחרותיות מסויימת לבין בנייה לעתיד.
כי זו התפיסה שלי.

אבל עובדה היא שיש כאלה שלא רואים את זה באותה צורה ולא מסוגלים לעשות זאת אחרת. אם היו יכולים, היו עושים זאת עוד קודם.
לכן, מבחינתם המשמעות היא אבדון.
לתפיסתם - לא יכולים להתקדם מקצועית במעלי הליגות. בד-בבד, היכולת שלהם לשפר את הקבוצה כלכלית הצטמצם או אבד.
מה לדעתך הם יעשו במצב הזה אחרי עונה או שתיים?
אדייק - מה לדעתך רובם הם יעשו במצב הזה אחרי עונה או שתיים?

זה כמו להגיד לאוכלוסיה של מדינה: יש דרך להרוויח יותר כסף - לעבוד יותר קשה וללמוד. לכן, העלאת המיסים עוד ועוד לא תבריח אותם בסופו של דבר מהארץ.

This Post:
00
223634.53 in reply to 223634.52
Date: 8/16/2012 6:48:35 AM
Overall Posts Rated:
168168
מה שאתה אומר בעצם, זה שהמשתמש הפשוט הוא עצלן שאין לו כוח וסבלנות להשקיע. אז בואו נשנה את המשחק לכיוון שלו כך שיהיה לו קל יותר להצליח?? איך נעשה את זה? בכך שנוריד את הרמה של אלו שכן משקיעים ומצליחים להרוויח כסף גם בלי טאנקינג, שיהיו ברמה של אלו שמנהלים קבוצה בצורה עצלנית ולא סבלנית.

זה בערך מה שאתה מציע?

This Post:
00
223634.54 in reply to 223634.46
Date: 8/16/2012 6:49:30 AM
Overall Posts Rated:
105105

אני אתן את עצמי כדוגמת נגד - כשעליתי בעונה 16 לליגה 2.2 היה לי ברור שאני שומר כוחות וכסף עד לרגע שוואליד המתאמן שלי יהיה חזק משפיק לטעמי להיות שחקן פותח בקבוצה צמרת ליגה 2/שחקן חמישייה בליגת העל ולכן בניתי קבוצה חסכונית אבל עדיין תחרותית - במשך שלוש עונות סיימתי במקומות 4, 5, ו5 למרות שהיה לי כסף בבנק לשידרוג הקבוצה בחרתי להשאר עם סגל זול יותר ולהמשיך ללהיות ברווח - אבל לפחות על הדרך המשכתי להיות תחרותי בליגה שלי - לא חייבים טנקיג כדי לשרוד - רק צריך לדאוג להיות במאזן חיובי וצריך סבלנות.

לא בכל עונה צריך להאבק על אליפות וצריך לתכנן עונות לטווח ארוך כך שיהיה אפשר לעלות בעתיד- ממה שאני רואה רוב הקבוצות שמצליחות במשחק עושות את התכנון הזה ורוב אלה שלא - מנסות להתמודד כל עונה על אליפות.

הסיבה שטנקינג יהיה פחות פופולרי היא משום שלאנשים אין סבלנות לחכות 2-4 עונות בליגה אחת עד שהם נאבקים על אליפות ולכן הם בוחרים בעונה אחת של טנקינג ומשם מתחילים לרוץ- עם השינוי הנוכחי יקח להם לפחות 2 עונות לעשות טנקינג בכדי להתחרות בקלות ולכן זה כבר הופך את זה לפחות יעיל עבורם.

מה שנובע משני הטיעונים שלך הוא בדיוק מה שכתבתי.
נתקצר את מה שכתבת:
1) יש הרבה צעירים שמצטרפים למשחק ואין להם סבלנות (לא מסכים לקישור, אבל זה מה שכתבת) לפתח את הקבוצה לאורך זמן.
2) בגלל השינוי ייקח להם הרבה יותר זמן לבצע את החיסכון המבוקש באמצעות טנקינג.

מה המסקנה שלהם תהיה לדעתך?
היות ואין להם סבלנות לחכות והם מאולצים לחכות?
תשובה - הם לא יחכו ויעזבו את המשחק.
קרי - קהילת המשחק תצומצם משמעותית (מה שגם כך כבר קורה בגלל בעיית התחרותיות במשחק).

This Post:
00
223634.55 in reply to 223634.54
Date: 8/16/2012 6:55:36 AM
Overall Posts Rated:
274274
ואו אני שמח על איך שאחרים הצליחו לבטא את זה משמעותית טוב ממני.

אז אתה פוחד שבגלל שהמשחק קשה מידי אז אנשים יעזבו?
אנשים אוהבים את המשחק הזה כי הוא קשה ודורש סבלנות ויכולת לעבוד לטווח ארוך.

אני ממש לא הייתי רוצה שזה יהיה הכיוון של המשחק.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement