Ha komolyan gondolod, akkor olvasd el, hogy mit irtam az első hozzászólásomban még az u21 fórumban. Pont annyit gondolok a témáról (ti.: érdemes lett volna visszajelezni). Ennyi.
Azóta persze előbukkant egy csomó dolog:
- a szlovén gyerek tudhatta volna, hogy nem lehet válogatott, csak nyomni akarja az árat (talán, az ára igy is elszállt)
- fenn van a hirdetésben, hogy csak 7es tehetség felett lehet esélyes (nincs egyébként fent)
- amúgy is esélytelen lett volna, mer szar és kész (nyilván)
- mit ugatok fél évente egyszer? (most volt mondanivalóm)
- miért nem scoutolok, ha ennyire jól tudom? (nincs rá elég időm)
- az "ellenzék" már megint pofázik (hol/ki az ellenzék?)
- ki a pökhendi? (mi nem vagyunk azok, nyilván)
- már megint heccelik a stábot (he?)
- mindenki jöjjön a sirámaival a választásoknál (nyilván én már a választásokra készülök ezerrel)
Ehhez képest mit akartam mondani? Ja, az lényegtelen.
Egyebekben deklarálnám, hogy sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek. Legalábbis a játékban. Ja de, egy embernek, aki messze leszarja a fórumot. Ennek megfelelően a legtöbb ember csak egy username nekem, a játék meg csak egy játék. Igy kb mindegy az is nekem, hogy ki az U21-es kapitány, és hogy ki alkotja a stábot, csak tegyék jól a dolgukat. És ahogy fent irtam is, szerintem szuper minden, úgyhogy én le is teszem a lantot, nem trolkodok tovább. Jöhetnek a seregek, nyitott kapukat döngetnek.
A legjobbakat!
üdv: e.