Hrvatska - Rusija 74-88
(72805)Nakon sto su se slegli dojmovi, mozemo nesto dodatno i napisat. Meni je ova jtakmica bila ista ko protiv grcke. Los ulazak u tekmi i lose prvo poluvrijeme dok smo se drugo digli, dosli na minimalni zaostatak i opet pukli. Ovdje moram napomenut da 2 standardna igrac su imala losu formu te jedan bitan suter. Minute su im bile okej ali ih je buzzer ostavio na 7. Da ne duljim jer sam vec u prethodnom ppstu nalisao kratki izvjestaj, razocaran jesam ali idemo dalje. Nema zaljenja jer nas ceka jos dosta jakih tekmi.
Sto se tice tekme s rusijom, prvu cet smo izgubili 6 razlike dok smo na poluvrijeme otisli s zaostatkom od 18. Trecu cetvrtinu smo se digli i dobili 2 razlike a onda u cet smo skroz proigrali te na 4 min do kraja dosli na -3 al dalje od toga nije islo. Zatvorili su nas dobro s obranom 3 2 ali mi nismo bili na nivou. Kod nas najbolji boksic s 20 poena dok su ostali svi tanki bili. Premoc u unutarnjem dijelu za ruse, dobro prikazuje da su imali cak 18 skokova vise nego mi i to je jasno prevagnulo.
Sad nam slijedi rumunjska doma gdje smo favoriti jer kod rumunja jr pol momcadi s 20 god. Ovi od 21 su im dobri ali tesko nas tako doma mogu iznenadit. Prvo cekamo petak i da se ta forma digne napokon jer ce trebat:)