Уау, изписали сте света. Явно и при вас в петък се работи до обяд
Намирисва на бойкот работата.
Кубан удари 4ката. Други двама титуляри са с 5 и 6 форма съответно.
Ами не знам дали е бойкот точно или друг епитет, но е в този контекст
За жалост да, с 4 форма няма как да играе идната седмица... Ясно е, че ще има размествания по състава за сблъсъка с Украйна, но ще пробваме да победим с това, с което разполагаме.
Аз бих искал да апелирам към всички, които в момента са свързани с У21 - помислете за устойчиво развитие.
Да, това би било доста добре да го постигнем. На първо време ще готвим играчи за след 3-4 сезона с тези, които от този сезон започват да тренират. От следващия, ще пиша и на други мениджъри и така, докато се видим, кои искат да се занимават с трениране за У21 постоянно и през 4 сезона да взимат нови играчи за там, и колко човека сме реално. Веднъж да се завърти цикъла, после ще е лесно.
А очакванията за този сезон, както в началото предупредих - няма как да бъдат големи. Стремим се към 2-3 победи и след това приятелски мачове. Предвид и формите на ключовите ни играчи, не можем да се целим в нещо по-високо.
Отчет:Иначе разпратил съм вече плановете на всички БГ и чуждестранни мениджъри, ще видим вече кой как и дали ще тренира.
Надеждите ми са основно в нашите мениджъри, тъй като и комуникацията е по-лесна.
Смятам, че ще създадем стабилно ядро от гардове и центрове след 4 сезона, с които ще можем да се борим за нещо повече от излизане от групите.
А играчите, които се тренират за НО ще са в голям плюс.
Поздрави,
nikito
П.С. Извинявам се, ако не съм отговорил нещо на някой, но доста редове са изписани и може да съм пропуснал нещо