Gratulacje, przeszedłeś szalonym comebackiem w 4 kwarcie i nie bez szczęścia z faulami. 6 rzutów wolnych dla przeciwnika w całym meczu - HOW? Poza tym Madox oczywiście posmarował i z czterech drużyn z naszej ligi w pucharze dostał najłatwiejszego przeciwnika ;-)) A także, ponieważ zgodnie z moimi przewidywaniami Jędrzychowianka była pogrzebana przez to, że bardzo mocnego przeciwnika dostała to hokus pokus czary mary i awansowała (a jakże), teraz chyba (jeszcze prezes Zielonków mi za te słowa podziękuje hehe) Zielonki kończą piękny run w pucharze do 7 rundy nie mając formy.
W międzyczasie w drużynie spod znaku Kawii Domowej czwartek circa 17:00 - "A przejadę się wkoło komina, pewnie z godzinka zejdzie, wrócę to szybko akurat sparing ustawię, już kupiłem zapchajdziurę za 3 kilodolary, żebym nie musiał później formy robić, tylko kondycję lub osobiste" Po powrocie: mecz trwa, skład nieustawiony, Kubota 98 minut a Gregović 19 :/
Swoją drogą, drużyna
//Los Angeles Lakers// (162738) ma szansę wyeliminować DRUGĄ drużynę z naszej ligi w jednym sezonie pucharu (wcześniej Gruźlica, teraz Jędrzychowianka).
Jeśli chodzi o moje przewidywania: Madox awansuje, reszta do domów. Może Browarinho ma pewne szanse z tą formą.
Natomiast już jutro mogą się skończyć serie 12 ligowych zwycięstw z rzędu, 21 zwycięstw w meczach o stawkę z rzędu oraz 15 zwycięstw w ligowych sezonach zasadniczych w wykonaniu Madoxa - Gorzów w pełnej formie, na wyjeździe...