Rád si vymením niekoľko kľúčových informácií aj BBpoštou s tebou, aby sme nato prišli. Áno, vyzerá to trochu nezmyselne, ale vypichnem pár faktov:
1) prístup CT+EXP vo finále turnaja: toto bude podľa mňa kľúčový faktor, ktorý "nevidno" v číslach. Vo finále bude maximálny dôraz na skúsenosti a keďže CT ešte boostuje doskoky a obranu, o to viac. Čiže príkladom, ak mám doskok 14, tak skúsenosti z neho možno robia 16 a boost 17,5. Ty ak si mal napr. 15, po skúsenostiach 16 a po booste 17,5 - zrazu narovnako. A na pozíciách kde je matchup výrazný budú rozdiel ešte extrémnejšie, čo bude v konečnom dôsledku robiť ten zásadný rozdiel.
2) OBRANA+ TAKTIKA - tu si myslím, že som trafil dobre, resp.tvoja útočná taktika ti nepomohla. Kombinácia patientu, neutrálnej takitky, ktorá bola ušitá na tvoje PG a SG, bola oslabená mojim 32ZONE. Keďže PG/SG boli tvoji hlavní strelci, zníženie ich efektivity bolo kľúčové.
3) DOSKOKY - môžeme si vymeniť úrovne skilov jednotlivých hráčov, preskákal som ťa na PG, SF, C. Moje SF priamo z útočných doskokov dalo 6 bodov. Ako je uvedené v bode 1, ak bol rozdiel matchup doskoku na PF/C malý, rozhodol to matchup na iných pozíciách kde sa tie doskoky boostom ešte prevýšili.
90-86 boli strely, ale ja som mal o 9 útokov končiacich TH viac, plus 4 útoky viac, čo som hádzal trestné nakonci, pri taktických fauloch. Celkom teda som mal o 9 možností dať kôš viac, čo eliminovalo zasa moju nižšiu efektivitu v útoku (tvoju lepšiu obranu a teda to že si lepší tím). Celkovo bolo 92 útokov, čiže priemerne jeden útok znamená 1 bod. Ja som mal 9 možností naviac - to pre ilustráciu, že je to naozaj veľa.
Čiže to čo spolu vieme objaviť, je skúsenosti a doskoky teda výšky skilov hráčov v týchto a možno nám to dá za pravdu, možno zistíme aký veľký vplyv majú skúsenosti. A možno nie..
Daj vedieť
Last edited by LA-zajino at 10/30/2020 3:58:04 AM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching