Fakt, że to tylko 4 pkt....tylko, że końcowy wynik też nie do końca odzwierciedla tego co się działo w meczu. Tam nawet na jakieś 3 minuty przed końcem bodajże 11pkt przewagi było. W końcówce jakieś szalone rzuty rozpaczy za 3 Leszka i nietrafione osobiste Mazovii spowodowały, że wynik wygląda znacznie lepiej.
Sugerując, że mecz był bugiem być może się myliłem...jednak mimo Twoich wyjaśnień ciągle jest mi ciężko zrozumieć tą przegraną Leszka. Sugerujesz, że to może FT, czy TO...ale to co Leszek stracił w FT, czy TO równie dobrze mógł odrobić dzięki BL...a przewaga własnego parkietu+wysoki entuzjazm jednak też są poważnym atutem.
Bardziej skłonny jestem uwierzyć w to, że to forma i np. kondycja zaważyła.
W każdym bądź razie tych kontrowersyjnych wyników wczoraj trochę było. U mnie w meczu też się jakieś dziwne rzeczy działy. Po 2 pierwszych kwartach, w których pełną ilość minut zagrał mój pierwszy PG w sprawnej formie, nagle w 3 kwarcie wszedł 2 PG o słabszych z resztą skillach, w porządnej formie i grał już do końca meczu. Problemu fauli nie było, bo pierwszy PG miał tylko jeden faul. Poza tym przy zmianach miałem ustawioną opcję: dokładnie wg listy do 4 kwarty. Dobrze, że to się na wyniku nie odbiło bo pierwszy PG drużyny przeciwnej w 3Q za faule spadł i za dużo trójek mi nie na wrzucał...ale trochę nerwów było. Nie chcę tutaj jakiejś teorii spiskowej na temat silnika wygłaszać ale mam jakieś podstawy by sądzić, że coś jednak nie do końca było ok.