Ok ma siis seletan mis minu jaoks on vahet liidril ja liidri kohta hoidval meekonnal. Selle asemel, et kedagi veidrikuks tembeldada oleks võinud lihtsalt ära seletada. Liidriks pean meeskonda kellel on kõige tugevam meeskond. Liidri kohta hoidvaks pean meeskonda, kes pole tugevaim, kuid on hetkel parima võidusuhtega. Nii sain nüüd aru, et sinu jaoks pole meeskondadel mingit vahet.
Sind ja sinu reaktsioone jälgides (nii foorumis ja bb-maili teel suheldes) näis mulle, et postitasid kuna kaotasid mängu mille oleksid võinud võita ning tahtsid seda kaotust upitada sellega, et kaotasid "kõige tugevamale" ning kasutasid oma vahetusmehi.
Inimestele ongi meelepärane see mis on meelepärane, tavaliselt meelepärane ongi see mis sulle meeldib. Sulle on meelepärased asjad mis sulle ei meeldi? Vot siis oled küll eriline (päris südamest ja ausalt).
hooaja lõputabelis
Kumb siis on hooaeg või hetke seis? Liidrit võtame kui praegust, aga muid asju vaatame hooaja lõikes? Egoga pole siin mingit pistmist. Ma saan aru, et igal ühel omad eesmärgid (näiteks üllatavate CT-de vastu ei saa jne), aga kui oleks kergelt võit tulnud ja jäi saamata. Mind oleks küll kripeldanud.
Üldiselt kriban ma palju, suuremal osal ingliskeelsetes foorumites. Ma saan aru, et inglise keelt sa ei räägi, niiet baseerub sinu arvamus ainult eestikeelsetele foorumitele (föderatsioonid välja arvatud).
Ei olnud "ingellik" kuid oli minu arust hea soovitus mis hoiaks ära halvima. Ehk siis polnud niisama sõnade loopimine, millele sina vihjad.
Sinu puhul olen täheldanud: peidetud irooniaga kiidad midagi ja siis ründad täiega. Kas mitte pole ajakirjanike töö tervele rahvale oma arvamuse avaldamine, seda proovid ka siin ju teha? Kas pole mitte lubatud mul iriseda ükskõik mille kallal? Sinu asi oleks lihtsalt jääda oma arvamuse juurde?
Kuna keskmine eestlane on suhteliselt loll, siis pean ennast päris targaks inimeseks. Seega sekkun seal kus arvan, et minust on abi (räägime siin siis igasugustest uuendustest ja lisadest mängus). Siin foorumis kirjutan pigem ajaveetmise või funi pärast. See, et sa ennast alati nii ülesse keerad on muidugi kahju.
Last edited by Kukoc at 5/3/2010 3:32:03 AM