Nie twierdzę, że bug nie istnieje. Jednak uważam, że wielu Prezesów miast zatrzymać się chwilkę i zadać sobie trud poszukania przyczyny takiego, a nie innego stanu rzeczy w swoim działaniu, pędzi bez zastanowienia w kierunku np. tego wątku.:). Być może i mnie kiedyś taki bug raczy spotkać, nie wiem;), lecz na pewno najpierw zacznę szukać w swoim kurniku;).
@m4ti, żadnyCH żaluzji nie czyniłem, ani takowego zamiaru nie mam. Kwesta definicji buga, może być kwestia długo omawianą. Nie znam żadnych parametrów i czynników związanych z twoim klubem i nie wiem np na jakiej podstawie zakładałes ile ten "młody" ma zagrać, ani kto był na rezerwie, a kto jeszcze gdzieś w innym miejscu, lecz nieraz mój młody miał grać tyle ile miał i żadne anomalie nie występowały;). W każdym bądź razie, skoro coś takiego się zdarzyło, to dobrze, zę walczysz o poprawienie tej sytuacji. Jakkolwiek przyznasz mi chyba rację, że pomimo wysokiego prawdopodobieństwa występowania buga, spora częsc dziwnych sytuacji spowodowana jest działaniami szanownych Prezesów;).