BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
22
159282.46 in reply to 159282.45
Date: 10/19/2010 8:49:58 AM
Overall Posts Rated:
9494
γ

Condores Ag.Paraskeuhs -- nikolas2007 : δυσκολο ματς για τον κοσμα ...βλεπω νικιτη τον νικολα ..πολυ δυσκολα

poios einai o kosmas??????

paidia berdeutika....ton nikola2007 ton lene kosma??
emena me lene ontws niko....
:))))

This Post:
00
159282.47 in reply to 159282.46
Date: 10/19/2010 9:54:55 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ναι φιλε τον νικολα2007 Κοσμα τον λενε!!

This Post:
00
159282.48 in reply to 159282.47
Date: 10/19/2010 10:10:14 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Τα καταφερε παλι να μας κανει ανω κατω!

From: wud1976
This Post:
00
159282.49 in reply to 159282.48
Date: 10/19/2010 11:01:42 AM
Overall Posts Rated:
180180
Xaxaxaxaxaxaa... κυκλοφορώ με πολλά ονόματα, στην φυλακή με λέγανε Scofield :P
Δεν θα δώσω προγνωστικά ακόμα, θα περιμένω λίγο ακόμα να έχω πιο σφαιρική άποψη. Απλά θα έδινα τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε Aeto, Condores και Great Alexander στον απο εδώ όμιλο.

Παιδιά έχω έτοιμη μια έρευνα που έκανα για την δυναμικότητα των ομίλων στην ΙΙΙ κατηγορία. Είμαστε ο πιο δύσκολος όμιλος βάσει των καταταξεων μας απο όλους τους ομίλους. Θα την βγάλω το βράδυ στο ελληνικό φόρουμ και στη σελίδα της ομάδας μου στο facebook (εκεί θα έχω πιο αναλυτικά στοιχεία). Οποιος θέλει απο τον όμιλο μας να γίνει φίλος της ομάδας στο facebook ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα εδώ για να του δώσω τα στοιχεία του facebook.

This Post:
00
159282.50 in reply to 159282.45
Date: 10/20/2010 2:47:57 AM
Overall Posts Rated:
138138
Όπως και την προηγούμενη φορά εντυπωσιακές οι προτάσεις σου, 7 στα 8, κέρδισες και τον vissber με 4 στα 7 και εμένα με 5 στα 8. Στην επόμενη αγωνιστική θα ήταν καλό να επιχειρήσουν και περισσότεροι για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον.

This Post:
11
159282.51 in reply to 159282.49
Date: 10/20/2010 7:36:42 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Καπου διαβασα απο σενα αλλα και απο πολλους αλλους οτι θεωρουν πως εχουν προπονητη στο προσωπικο της ομαδας.
Νομιζω, υποθετω, οτι εννοουν τον κυριο στη μεση, οχι τον γιατρο, οχι τον PR manager.
Παιδια, υπαρχει καμια αποδειξη γι' αυτο? Γιατι για μενα ειναι ΠΑΡΑτραβηγμενο.
Να παραθεσω στοιχεια που ειναι αποδειξη του αντιθετου.

1. Στα αγγλικα, trainer σημαινει γι' αλλους προπονητης, γι' αλλους γυμναστης. Για μενα ειναι το δευτερο. Αλλο coach, αλλο trainer. O Trainer κανει μονο προπονηση και επηρεαζει ΜΟΝΟ τα της προπονησης. Δεν αποφασιζει για τακτικες ομαδας. Νομιζω οτι αποκλειστικα υπευθυνος για τις τακτικες ειμαστε εμεις και μονο εμεις και το πως συμπεριφερεται η ομαδα επηρεαζεται απο τις τακτικες που επιλεγουμε και απο τη μηχανη του παιχνιδιου, με τις οποιες μεταβολες ανα τους καιρους.

2 Στα αγγλικα παλι λεει. "Trainers assist the coach in making the most of the team training hours, both in-game and during the week." Αποδειξη για οσα λεω στο 1, "trainers ASSIST the coach in training hours, both in-game and during the week".
Οι trainers (και δεν βαζω προπονητες, γιατι στην Ελλαδα επικρατει αυτη η λεξη για τον coach, ενω ο trainer ειναι στην πραγματικοτητα ο γυμναστης!). Μεταφραζω, "Οι trainers βοηθουν τον coach για να παιρνει το περισσοτερο απο τις ωρες προπονησης της ομαδας, και εντος παιχνιδιου αλλα και κατα τη διαρκεια της εβδομαδας"
Δεν λεει πουθενα οτι παιρνουν αποφασεις την ωρα του παιχνιδιου.

3. Με τη λογικη οτι ο trainer ειναι coach, τοτε εγω περυσι (σεζον 13) με επιπεδο 7 trainer που τον πληρωνα 109+ χιλιαρικα την εβδομαδα και επαιρνε 8000 την εβδομαδα αυξηση (ναι, καλα ειδατε και ακουσατε, τον ξεκινησα στα 70 χιλιαρικα και σε 5 εβδομαδες πηγε 109) , επρεπε να παω αρκετα καλα και να παρω και καποια ματς που την προηγουμενη χρονια δεν τα πηρα. Αντιθετως πηγα χειροτερα! Αν η λογικη οτι ο trainer ειναι και coach ισχυει, εχω καθε δικαιωμα να πιστευω οτι με τετοιον coach θα πηγαινα ΕΣΤΩ και ελαφρα καλυτερα τη σεζον 13 απο τη σεζον 12.
ΔΕΝ εγινε ομως, και δεν ειναι αποτελεσμα αλλων παραγοντων.

ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

This Post:
22
159282.52 in reply to 159282.51
Date: 10/20/2010 9:03:12 AM
Overall Posts Rated:
180180
Εγώ δεν έχω πει ποτέ τη λέξη προπονητής απο την πρώτη μέρα που παίζω Buzzer... εξάλλου στο λέει καθαρά στη σελίδα του προσωπικού της ομάδας "ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ".
Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για την προπόνηση των παικτών, τη φυσική κατάσταση ή την επέκταση της καριέρας του (αναλόγως της ειδικότητας τα δύο τελευταία).

Άρα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τακτικές... αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε παιχνίδι, θα παίρναμε όλοι ένα 7αρι και θα καθόμασταν και θα περιμέναμε να πάμε να παίξουμε με τον Asingratito σε 2 σεζόν απο τώρα.

From: nik69

This Post:
11
159282.53 in reply to 159282.52
Date: 10/20/2010 10:30:31 AM
Overall Posts Rated:
9494
apolyta sumfwnw se auto to teleutaio file kosma.
o proponhths ths kaue omadas eimaste ...emeis.
o Gymnasths einai basiko kommati ths omadas alla den ephreazei to apotelesma enos agwna.
thn exelixh twn paiktwn...nai safestata.

file kosma kapou diabasa oti paraponeuhkes gia thn mhxanh tou paixnidiou :))))
htan wraios agwnas alla 8elw na sas pw kati pou ema8a kai egw apo megalous.
to apotelesma tou agwna eixe hdh apofasistei 15min prin tis 18:30.
dhladh htta me 15 pontous entos edras gia sena dustyxws. (se auto shmantiko rolo epaixe h amyna poy epelexes)
edw twra arxizei to periergo. H mhxanh tou paixnidou exei polles epiloges kai senaria gia na dwsei to apotelesma ayto.
dystyxws epelexe enan koufo ...dhladh ena seri -nomizw-16-0 sta teleutaia lepta.
edw einai pou usterei to paixnidi. 8a borouse na dwsei ena senario opou se ka8e dekalepto h omada mou ua kerdize 3-4 pontoys wste sto telos na er8ei h diafora twn +15. H mia megalh diafora stis 3 prwtes periodous kai meta na ebainan oi anaplhrwmatikoi kai na meiwnes tin diafora stous 15. otidhpote 8a htan pio realistiko apo to super seri pou ekana...

exw katalabei oti h mhxanh tou paixnidiou kanei polles koufes epiloges alla nomizw einai oti kalutero kukloforei se online manager...:)))

kosma den 8elw na parexhghseis to post mou...

This Post:
00
159282.54 in reply to 159282.52
Date: 10/20/2010 11:05:29 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Διορθωνω, δεν εχει πει τετοιο πραγμα ο Κοσμας!!!

Το λενε ομως πολλοι αλλοι, μερικοι αναμεσα μας!

From: wud1976

This Post:
22
159282.55 in reply to 159282.53
Date: 10/20/2010 11:56:34 AM
Overall Posts Rated:
180180
Χαχαχαχα, καμία παρεξήγηση φίλε Νίκο, εγώ να ζητήσω συγνώμη αντιθέτως γιατί μπορεί κάποιοι (και με το δίκιο τους) να λένε τι λέει πάλι το παλικάρι. Όντως έτσι είναι όπως τα λες, το αποτέλεσμα έχει βγει ένα τέταρτο πριν, με βάση τους παίκτες και τις τακτικές που έχουν δώσει οι χρήστες. Απλά μάλλον σε μένα (και 2-3 ακόμα γκρινιάριδες του ομίλου μας) μας έχει βάλει στόχο να μας χτυπήσει στο νευρικό μας σύστημα. Θα προτιμούσα να κέρδιζες απο την αρχή με 25 πόντους και να μείωνα στο τέλος στους 15, θα ήταν πιο ανώδυνο. Μια απο τα ίδια και πέρσι, μπες και δες τουλάχιστον 5 ματς που έχασα με τον ίδιο τρόπο.

By the way, με έστειλες με το κοίτα, ήμουν σίγουρος για την άμυνα μου στο 1-3-1, αλλά με έσκισε ο center σου κυρίως (που να μην έκανε και 6 φάουλ!!!). Δεν ξέρω αν είδες το ματς, αλλά στην πρώτη περίοδο είχε 7/7 και οι υπόλοιποι 0/12!!! Γενικά έχεις ανώτερη ομάδα απο την δικιά μου και μόνο με κάποιο τρικ τακτικής θα μπορούσα να σε κερδίσω.

Δυστυχώς ο όμιλος έγινε ακόμα πιο δυνατός απο πέρσι. Χθες έβγαλα αυτό το θέμα στο φόρουμ http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr.... Όποιος θέλει ας το δει και θα καταλάβει τελικά ότι η αρχική εκτίμηση που έκανα, ότι ο όμιλος γίνεται απροσπέλαστος, δεν ήταν λάθος. Θα φέρω ως παράδειγμα την ομάδα μου, που τις 2 πρώτες σεζόν στον ΙΙΙ.14 με κακό υλικό βγήκε πέμπτη, πέρσι σαφώς με βελτιωμένο υλικό βγήκε έκτη και φέτος μετά απο μία απόφαση-σοκ θα ακολουθήσω τον δρόμο του υποβιβασμού για δύο λόγους: 1) Να φύγω απο εδώ, όχι γιατί δεν περνάω καλά (αντιθέτως πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη παρέα του buzzer) αλλά γιατί όπως είπα και χθες στο chat θα έχω βάλει μασέλα όταν θα φτάσω στο σημείο να χτυπάω άνοδο, 2) Θα κάνω μια ανανέωση στο ρόστερ, επικεντρώνοντας στην προπόνηση συγκεκριμένων θέσεων, 3) Θέλω να πάρω το Νο1 στο ντραφτ.

Κλείνοντας να πω ότι τρελαίνομαι να βλέπω ομίλους με μαζεμένες 4-5 ομάδες που στον δικό μας όμιλο θα τερμάτιζαν με 1-2 νίκες max. Κάπως πρέπει να βελτιωθεί και το σύστημα ανόδου-υποβιβασμού, γιατί αν συνεχιστεί αυτό θα βλέπουμε σε λίγες season ομάδες με 10000 κατάταξη να παίζουν ΙΙ και ομάδες με 6000-7000 κατάταξη να πέφτουν στην IV. Δεν είναι τυχαίο ότι μία ομάδα απο τον απέναντι όμιλο που έπεσε πρόπερσι, ανέβηκε αμέσως και πρωταγωνιστεί σε άλλον όμιλο της ΙΙΙ αυτή τη στιγμή.

Αυτά τα ολίγα :P απο εμένα.

This Post:
11
159282.56 in reply to 159282.54
Date: 10/20/2010 11:58:34 AM
Overall Posts Rated:
100100
τρεηνερ ειναι ο γυμναστης!!! και εγω τοχω διαβασει αυτο που λεει ο candlebox(παναγιωτης ειναι το ονομα??) σε διαφορα φορουμ απο διαφορους αλλα δεν ισχυει. Επισης,θεωρω υπερβολικο για την κατηγορια που ειμαστε να εχεις γυμναστη επιπεδο 7 και με μισθο 109 χιλιαρικα!! στο λεω καλοπροαιρετα,μην παρεξηγηθω! νομιζω ενας γυμναστης lvl 5 ειναι ενταξει για εμας! στη σεζον 23 που θα ειμαστε ολοι στην Α1(λεμε τωρα) θα εχουμε και γυμναστη λεβελ 7!!
τελος, φιλε candlebox σου εδωσα μια μπαλιτσα στο προηγουμενο μηνυμα που εκανες και τη μινι μεταφραση γιατι απλα αποδειχθηκε αυτο που ειχα καταλαβει και στο τσατ...οτι εισαι μια κινητη εγκυκλοπαιδεια του basketball...

Advertisement