Сакам да кажам дека ЛЕЈКЕРС НИКОГАШ нема да паднат :)
Што, оти изгубија 4 - 0 од Далас лани, треба да дигнам раци?! :) Никогаш нема да дигнам раци. Верен навивач сум на Лејкерс и ќе си бидам засекогаш!
Тоа со титулите и навивањето ти го кажав само ради твојот хејт од претходниот твој пост, ти ако сакаш навивај и за КК Миравци, мене не ме занима.Со песимизам и статистики од КК Миравци можеби ќе влезат и тие у НБА, кој знае :)
А, моменталниот не зборам ништо да не испадне пак Царот крив. (не го нагласувам пошто пак да не испадне као демек не е хејт)
Се познават такви ствари, а до сега никој не признал дека хејта некој тим. Прво: немаат храброст, второ: никој не посакува да го нарекуваат хејтер (иако тој самиот знае дека е)
Ксаго признај си бе, наши сме си :D:D:D
Титула што ќе освоиме ќе освоиме, не му се секирај ти за нас, дали со Џералд или не, не бери галје :D
Имате и вие огромни шанси за титула како и секоја година што се борите за првата позиција со еден од најдобрите играчи и најдобрите тимови како на пример.... Уф... ERROR пишува нешто.... Unknown Names ми дава.. До компјутерот ли е или до интернетот, или па до тимот?!
Во некоја наредна прилика можеби ќе ти ги набројам. А ти си овде, секако, за да ми дадеш статистика за тие играчи :D
Haters gonna hate or haters gonna wear hat?!