pws to katalaves????
Ε,έχουμε και μεις τα ταλέντα μας...!! :-)
H απομόνωση σαν σύστημα είναι λίγο πιο αργό από το κοίτα μέσα και αρκετά πιο αργό από το τρέξε και σούταρε...Συνεπώς υποθέτουμε ότι χρειάζεται καλύτερους χειρισμούς και πάσες...(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα άλλα συστήματα δεν τα χρειάζονται)...Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν θέλουμε να κεντράρουμε περισσοτερο κάποιο παίκτη επιθετικά αλλα δεν θέλουμε να παίξουμε ένα πολύ αργό σύστημα όπως η υπομονετική...
Από προσωπική εμπειρία στην εσωτερική απομόνωση έχω παρατηρήσει ότι χάνεις λίγο σε σχέση με το κοίτα μέσα στα ριμπάουντς αλλά σου δίνει την δυνατότητα να επιχειρήσεις περισσότερα σουτ 3 πόντων κάτι που με καλή κυκλοφορία δεν το κάνει το κοίτα μέσα... Για την εξωτερική υποθέτω ότι συμβαίνει κάτι αντίστοιχο...Δηλαδή κεντράρεις τον καλύτερο εξωτερικό σου σκόρερ αλλά δεν είναι ένα ξερό περιφερειακό σύστημα αλλά θα πάρουν προσπάθειες και οι ψηλοί περισσότρο απ'ότι το τρέξε και σούταρε...!
Αυτά έχω καταλάβει εγώ τώρα υποθέτω ότι τα ξένα φόρουμς ίσως τα έχουν αναλύσει τα συστήματα αυτά περισσότερο...οπότε ρίξε και εκεί μια ματιά...!