Dediğiniz olay gayet mantıklı , tamam şu anda konumuz u-21 ama her zaman ileriye dönük planlar yapmalıyız ve EDO Efsane ve Tzi potlu oyuncular A milli takımı oluşturan oyuncular, onlara uygulanan program farklı demek yanlış olur ama o oyuncuları hazırlarken u-21 öncelikli değilde A milli takım öncelikli hazırlamak çok mantıklı.
Alt liglerde oyunu oynayan ama oyuncu geliştirmekten aciz insanlar var , onlara gelen draftların geliştirildiği taktirde kendilerine kazandırdıklarını anlatıp oyuncu geliştirmek için teşvik edebiliriz , oyuncu geliştirmenin güzelliğinin farkına varan zaten bir daha oyuncu geliştirmeden duramaz.
Ben burada u-21 için adayım ama amacımız ülkenin başarısını arttıracak her türlü organizasyona destek olmak ,EDO, Efsane ve Tzi potlarının A takım önceliğinde hem fikir olduğumuzu varsayarsak çok iyi geliştirilmiş All star potansiyelli oyuncularında u-21 şanslarının artacağı öne sürülebilir ki yanlış hatırlamıyorsam @erdemabi'nin antrenörlüğü döneminde kadroda OK vardı All star potlu , yani onlarda girebiliyor.
U-21 ve A takım hocalarımız bu zamana kadar ne kadar iletişim halindeydiler bilmiyorum ama bu saatten sonra iletişim halinde olsak çok iyi yerlere gelebiliriz, U-21 takımda A milli takımından sistemin farklı bir şekilde yetiştirilmiş oyuncu haliyle A takımda başarısız oluyor yada U-21 için mükemmel olduğunu düşündüğümüz EDO potlu oyuncu sadece U-21 düşünüldüğü için A takımdada kullanılamıyor.
Kısaca iletişim kurmak önemli , bundan sonra U-21 ve A takımların başına kimler gelirse gelsin sanırım bunları yaparsak çok çok başarılı olabiliriz benim düşünceme göre, ama tabi bunun hemen olmasını beklememeliyiz uzun süreli plan yapmak zorundayız , en az 4 sezonluk bir planlama ile sanırım çıtamızı bir seviye daha yükseltebiliriz diye düşünüyorum.