BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 33

Сезон 33 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
275085.46 in reply to 275085.45
Date: 1/22/2016 12:47:04 PM
Overall Posts Rated:
119119
Дам, R.I.P., симпатичен отбор ми беше и на мен докато беше активен.

From: uBAH

This Post:
00
275085.47 in reply to 275085.46
Date: 1/24/2016 6:09:16 AM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Липсват ми времената, когато имае 300 активни отбора... 2ра дивизия беше много по-силна, а в 3та имае отбори. Сега има лиги в 3та, където има по 1-2 активни отбора... Трагедията е пълна! Това е и такъв тип игра де, нещата не се случват бързо и в един момент омръзва, но ако за по-слабите отбори това го оправдавам, не разбирам защо толкова много водещи отбори (в това число и шампионски отбори) ботясаха... Medrano Spurs беше готин отбор, ама и той приключи. След няколко годинки ще си останем само 30-40 отборчета да си цъкаме и това е...

From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
275085.48 in reply to 275085.47
Date: 1/24/2016 10:48:11 AM
Overall Posts Rated:
119119
Утопията ще ни остане.

Аз от 5-6 сезона си действам по плана да печеля B3 с този отбор и съм я оставил на заден план. Ама скоро като си направя състава ми остава да редя тактика само и започвам да си развивам Утопийката. Там е престижа вече. Шапки долу на Додор. ;)

This Post:
00
275085.50 in reply to 275085.49
Date: 1/24/2016 1:08:04 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Не знам какво точно имаш предвид. В момента в българския вариант на ББ е интересно единствено в А група. Преди 5-6 сезона имаше сериозна интрига и във 2ра дивизия, но за жалост нивото спадна страшно много. Другия вариант е Утопия (и аз мога да кажа едно голямо браво на Dodor), където аз поне си направих отбор с единствената цел да тренирам. Друг е въпроса, че имах ужасен малшанс с контузиите на 2те ми трейнита (освен, че ги взех не в първата седмица и съответно вече бяха изпуснали няколко тренирожки), но се надявам с времето да наваксам. Не успях да взема играчи каквито исках, но и с това ще се задоволя.

This Post:
11
275085.52 in reply to 275085.51
Date: 1/25/2016 6:36:42 AM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
А какво става с Венко? Някакви проблеми ли има или и на него му писна играта, защото беше направо ботясал по едно време, не че сега ми се вижда много активен?

Иначе да, старите кучета се отказаха (голямата част), но както казах - играта омръвзва в един момент. Аз си цъкам, защото вече 10 години тренирам и играя баскетбол, а и работата ми е на компютър по цял ден, така че не е проблем да се логвам през 5 минути 'дет се вика.

Сългасен съм, че в момента нивото на А група е слабо (не мога да кажа дали е най-слабото от 20 сезона насам). Но не съм сългасен, че ще стане по-интересно - по интересна А група може би, но не и като цяло. За да са по-интересни всички дивизии трябват повече хора.

И нали ти е ясно, че тоя номер който го правиш с отпадането надолу и събирането на пари, след което рязко изкачване и инвестиране яко пари в един момент в направата на много силен отбор може да се случи само в страни като БГ. В Испания например с този ти отбор ще си в дъното на 4та дивизия, а тук си лидер в 3та. Отбора, за който бленува може да се поддържа само в А група, поетапното изграждане на силен отбор става много по-трудно (да си достатъчно силен, за да спечели 3та, но и с достатъчно малко разходи, респективно същото е във 2ра и чак тогава отиваме в А група), но ние сме в други стандарти и затова подобно нещо е напълно възможно.

Message deleted
From: nikito

This Post:
00
275085.55 in reply to 275085.53
Date: 1/25/2016 12:53:57 PM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
Всъщност аз съм на мнение, че точно поетапното изграждане на отбор е много по-лесният начин - просто разполагаш с повече време за да намериш правилните играчи, които не можеш сам да си натренираш. А междувременно ще играеш с каквото има

Само не ми става ясно защо не можеш да си ги натренираш? Играчи ли няма, треньори ли няма или просто не знаеш как да ги тренираш?

This Post:
00
275085.56 in reply to 275085.53
Date: 1/25/2016 1:39:02 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ами не е точно така. Ти ще си го изграждаш поетапно, като влезеш във 2ра ще си вземеш поне 2ма на ниво А група, като влезеш там ще вземеш още 3ма (нали си тренираш някакви, та и тях ги броя, че ще са на ниво А група, макар че аз лично се съмнявам). За да се случи това обаче в комбинация с изкачването нагоре в други страни със силни 4ти, 3ти и 2ри дивизии ще ти трябват повече на брой добри играчи, които обаче ще са такива, че няма да са на ниво А група, но струват пари да си ги купиш и да им плащаш заплати, съответно не можеш да спестяваш за силните играчи, за които става въпрос...

Advertisement