А какво става с Венко? Някакви проблеми ли има или и на него му писна играта, защото беше направо ботясал по едно време, не че сега ми се вижда много активен?
Иначе да, старите кучета се отказаха (голямата част), но както казах - играта омръвзва в един момент. Аз си цъкам, защото вече 10 години тренирам и играя баскетбол, а и работата ми е на компютър по цял ден, така че не е проблем да се логвам през 5 минути 'дет се вика.
Сългасен съм, че в момента нивото на А група е слабо (не мога да кажа дали е най-слабото от 20 сезона насам). Но не съм сългасен, че ще стане по-интересно - по интересна А група може би, но не и като цяло. За да са по-интересни всички дивизии трябват повече хора.
И нали ти е ясно, че тоя номер който го правиш с отпадането надолу и събирането на пари, след което рязко изкачване и инвестиране яко пари в един момент в направата на много силен отбор може да се случи само в страни като БГ. В Испания например с този ти отбор ще си в дъното на 4та дивизия, а тук си лидер в 3та. Отбора, за който бленува може да се поддържа само в А група, поетапното изграждане на силен отбор става много по-трудно (да си достатъчно силен, за да спечели 3та, но и с достатъчно малко разходи, респективно същото е във 2ра и чак тогава отиваме в А група), но ние сме в други стандарти и затова подобно нещо е напълно възможно.