BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 15 (part 4)

Sezona 15 (part 4) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177798.460 in reply to 177798.459
Date: 4/2/2011 12:46:08 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Sto mu gromova Velečasni...ozlijediš mi igrača kojeg sam danas mislio prodati...ko bu ga sad kupil osakačenoga?!?

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
11
177798.461 in reply to 177798.460
Date: 4/2/2011 3:00:07 PM
Overall Posts Rated:
5959
ma nije moguce da sam ti nekog razbil? Ako je tako onda se duboko izvinjavam, budem ti dao 5% od transfera + jedan TUC :)

This Post:
00
177798.462 in reply to 177798.457
Date: 4/3/2011 2:45:10 AM
Overall Posts Rated:
22452245
Ma mene nemoj s ničim častit...
Čuvaj to za ove svoje lapane Slovenske...koji non stop nekaj kupuju od tebe...
I to prolazi...nikom niš...

Ja odigram ovu sezonu do kraja...
Rasprodajem cijelu ekipu...
I onda pljus do 4-te lige...
Samo trening i trening...pa prodaja...draft,trening pa prodaja... -=-...-=-...
dok ne skupim 100 mil...

A onda bum svima dokazal da se da pošteno bit najbolji na Buzzeru...
Prvo bum razjebal sve ove "wanabe" prvoligaše...
A onda ovaj cijeli kartel u prvoj lizi...

Vidimo se za jedno 15 sezona...

evo dal sam ti onaj obečani tuć od jućer......ak odeš ti idem i ja za tobom bilo bi mi dosadno bez tebe.....ko bi me stalno pikal...i ko bi mi bio omraženi rival....kad nikog više ne mrzim u ovoj ligi osim tebe....he,he:::))))

PS.i runda Tućeva iako niko niš ne piše...::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
177798.463 in reply to 177798.462
Date: 4/3/2011 4:58:57 AM
Overall Posts Rated:
637637
ko bi me stalno pikal...i ko bi mi bio omraženi rival....kad nikog više ne mrzim u ovoj ligi osim tebe....he,he:::))))

budem se ja jednom vratil pa ću te ja opet pikat... pika, pika

This Post:
00
177798.464 in reply to 177798.463
Date: 4/3/2011 5:11:47 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Psssst!!! Ak svi odu dolje to će mi olakšati povratak na moje omiljeno drugo mjesto...=)))

Ne mogu zamisliti da sad dva tjedna nemam kaj raditi na BB, koma...

This Post:
00
177798.465 in reply to 177798.464
Date: 4/3/2011 6:05:45 AM
Overall Posts Rated:
1414
sad se posveti zeni

This Post:
00
177798.466 in reply to 177798.465
Date: 4/3/2011 7:56:46 AM
Overall Posts Rated:
113113
haha ta ti je dobra xD

;)

This Post:
00
177798.467 in reply to 177798.466
Date: 4/3/2011 8:04:07 AM
Overall Posts Rated:
306306
"Momčad KK Plutoni je izgledala kao da su jedina momčad ovdje."

Pitam se ko je imal prste u ovome...???

This Post:
00
177798.468 in reply to 177798.467
Date: 4/3/2011 8:11:42 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Još jedna teorija zavjere...=)))

Pa vidiš da mu tri najbolja igrača nema u postavi...

This Post:
11
177798.469 in reply to 177798.467
Date: 4/3/2011 9:11:09 AM
Overall Posts Rated:
22452245
"Momčad KK Plutoni je izgledala kao da su jedina momčad ovdje."

Pitam se ko je imal prste u ovome...???

opet crni Marijola kriv za sve, sad sam i plutona nagovoril na trgaonu, Critu sam platil u Varaždinu piće tak da pobijedi

Nomada...i još ovi moji pajde Slovenci pokupovali sve moje igrače tak da budem financijski moćan da dobijem ..Nomada u utorak

koji sam ja mafijaš......a šta ću ućil sam od najboljih......

sad još samo moram Marina nagovoriti da bugira Nomadovu momčad tak da ga dobijem u utorak laganicom....

koja je još davno dogovorena ...nadam se da nebu prekršio dato obečanje....pa da nebu trgal...kad već ima prednost

domačeg terena....::::::((((((((((

This Post:
00
177798.470 in reply to 177798.469
Date: 4/3/2011 9:33:22 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo malo za razonodu da imate kaj za čitati u nedostatku mafijaških primisli...::)))))))))

"Ðe ti je Pita"

Pitaš kako sam dop'o zatvora u Amer'ci, jarane. Prijavila me u mene žena i djeca. Vjerov'o il' ne. To ti je bilo nekako... 'vako.
Zovu mene jedan dan iz škole, kažu, mali ti dobio sindrom. Od koga, reko', pizda im materina ona drogeraška, mora da su donosili inekcije u školu. Šta je fasov'o ? ADHD, kažu. Noge mi se odsjekle. Hoće l' preživjet', kukam ja po školi, đe je da ga vidim, na šta l' mi dijete liči?
Konačno ga dovedoše, njih petero, direktor'ca, garava k'o odžak, pa još neka debela rospija, valjda medecinska sestra, pa pol'cajac, pa vatrogasac, i još neki mali iz starijeg raz'da, neki naš iz Zen'ce, da mi prevodi, da bolje razumim, ko biva ja ne znam dobro engleski. Vidim ja mali mi zdrav i čitav, nije se osuo, ma k'o normalan. On ti, kaže debela, ima ADHD. Ma, šta vam je to, skoči' ja, govor'te više, ako Boga znate! To ti je, kaže ona garava, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
Okrenem se ja onom malom iz Zen'ce, šta, reko, ova kaca Boga ti laprda, čime se zarazio? Ma, veli, nije to zarazna bolest nego je Ekrem nemiran u školi, jurca po hodnicima, skače po klupama, zajebava svakog, hoće se i pomarisat'. Laknu mi nama'. Molim te, prevedi im da ništa ne brinu, izliječiću ga ja čim stignemo kući. Nećeš ga ti liječit', skoči ona debela, imala je brat bratu dvesto oka samo u guzicama, i još toliko u dva stomaka ispod stomaka. Imamo mi ovde lijekove, kaže, terapije, psiologe, sociologe, mi ćemo njega sredit'. Ništa vi ne brin'te, draga gospođo, znam ja, reko', jednu pravo dobru terapiju iz Bosne, naučio sam je od rahmetli babe, on od njegovog babe, i sve tako. Ooo, intrsting, kaze direktor'ca, ta terapija je kod vas u Bosni neka tradicija, s koljena na koljeno? Nije, reko', kod nas je to s bubrega na bubreg.
Ma nisu prošle ni tri hefte zove onaj mali iz Zen'ce. Šta je, reko', sad? Kakav je sad belaj? Sad je, kaže, u pitanju OTIZAM. Ma, kad se i u to uključilo pašče jedno?! A priprijetio sam mu da se mani politike i tih gluposti, komunizma, budizma, patriotizma, otizma, svega. Ko ga je na to nagovorio? Mora da je onaj Ćamilov taksirat Faruk. Nije to to, kaže, to ti je opasna bolest, bleji u prazno, gubi se, ne prati nastavu, potpuno odsutan i tako. A to je to, reko'. Opasna bolest, veliš. E ovog puta ću ga ja izliječit' za sva vremena i to od svih bolesti!
Tako ti je to u Amer'ci, moj jarane, sve je bolest. Ako ne hodaš kako oni misle da treba, ako ne pričaš, ne slušaš, ne spavaš, ne jedeš, svemu odma' daju ime, pa skraćen'cu i... nema ti više spasa. Od ljekara do ljekara, ne možeš ih se više nikad kutarisat'. Svaki dan u ap'teku k'o u menzu i uzimaš lijekove za sve moguće skraćen'ce - ADHD, MRSA, AIDS, AVNOJ, SUBNOR, KFOR, ma ima ih mali milion.
Iš'o ja na neke preglede i poslije zove taj famili hećim da hitno dođem kod njega. Moraš, kaže, odmah početi piti lijekove za ho'sterol. Što, bolan ? Ho'sterol ti je, kaže, 215. Pa, reko', i prošle godine mi je bio 215 pa si rek'o da mi je u granicama normale. E, kaže, to je bilo prošle godine. Sada su stručnjaci pronašli da je normala 200 a ne više 220, pa je tvoja situvacija sada kritična, hitno moraš početi pit' lijekove. Jeb'o mater te si ti normalan, reko'. Prije šes' mjeseci si mi sa istim nalazom rek'o da sam zdrav k'o dren, a sad ka'eš da sam u kritičnom
stanju! Pa, ko je ovde lud, čovječe, ti ili ja! Stručnjaci su, kažeš, tako odlučili. Ma jebem ja i tebe i te tvoje stručnjake, mijenjate to svakih šes' mjeseci samo da bi ap'teke zgrnule pare, a i vi s njima. Neću ih pit' pa makar crk'o nama'. Nosi ih materi!
Mafija je to, jarane. U mene se žena bila u to ufurala, pila svaki dan po 28 lijekova. Samo vidiš po cijeli dan trza glavom nazad. Pa je poslije neko nagovori na onu makrobiot'ku. Ja, tog belaja. Počela da donosi neku travu u kuću, neku crnu rižu, oči joj se vako ukosile, neke smrdljive supe, istopila se, nemaš je zašto ufatit'.

Last edited by marijoh (NTscout) at 4/3/2011 9:33:52 AM

Advertisement