Vidim da bez prognoza i pregleda TL nema života, no zašto je opet sve na mojim leđima?!?
5/24/2011 6:00:00 PM 3 Critters -- 1 SuperMachine
Valerossi gazi na domaćem terenu, i s najboljim strijelcem lige Shizhouom, i skakačem Contrerasom, dominira crvenom konfom. Da ga Sith nije iznenadil u jednoj domaćoj tekmi s jačim pristupom, sezona bi bila savršena...
SuperMachine pobjeđuje...
5/24/2011 6:00:00 PM 6 KK Jugoplastika -- 6 Istra Pula
Istra je sezonu posvetio kupu, no pošto mu slijedeći protivnik u kupu nije vrijedan spomena (IV liga), vrijeme mu je da upiše i koju ligašku pobjedu, jer omjer 3-6 nikako ne pristaje momčadi njegovog renomea...ozljeda centra Linharesa mu teško pada jer sve ostaje na Uriondovim leđima...i još su mu Hacker i Burgoa u sumnjivoj formi...
Jugoplastika se pokazala kao čvrsta momčad i moguće je da se proba osvetiti Istri za izbacivanje iz kupa, uz pravi pristup sve je moguće...
Pobjeda Istre...
5/24/2011 6:00:00 PM 4 ZG-Nomads -- 8 Zvijer-zmaj
Susret dvije momčadi s superiornom unutarnjom linijom i vanjskom uglavnom nesposobnom stvoriti pritisak na tranziciju lopte...ovo će biti napeto, mrvicu bolja forma Nomada i domaći teren Zvijeri...mislim da će forma presuditi...
Pobjeda Nomada...
5/24/2011 6:00:00 PM 2 KK POGREBNICI -- 7 KK Bosco
Rutinska pobjeda Pogrebnika...ili?!? Možda samo na prvi pogled, jer Bosco ima solidnu momčad i što je najvažnije debelu prednost forme i domaćeg terena, a povjest nam je puno puta pokazala da je nedostatak forme teško nadoknaditi...pitanje želje za pobjedom, jer trenutno pobjeda više vrijedi u crvenoj nego u plavoj konfi...moglo bi biti napeto...
Pobjeda Pogrebnika...
5/24/2011 6:00:00 PM 7 KK Plutoni -- 2 KK Grnica
I ovo bi moglo biti teško i napeto...Plutoni, koji još uvjek nema centra i ne pokazuje neki pretjerani interes i želju za reorganizacijom momčadi i Grnica s tri genijalna igrača i ostatkom momčadi koja nije vrijedna spomena...obojci su najbolji igrači u slaboj formi...
Mislim da u trenutnom odnosu snaga i interesa Grnica više želi pobjedu...
Pobjeda Grnice...
5/24/2011 6:00:00 PM 1 dugave -- 4 Marabunti
Marijo je uspio u prošloj tekmi sačuvati minutažu ključnih igrača i sad se lakše može koncentrirati na današnju pobjedu i kup...
Marabunti je, za mene, jedno od pozitivnih iznenađenja lige...pobjedio je sve jače protivnike a izgubio od Udruge i Bosca s kojima je ravnopravan na papiru... danas protiv Dugava može samo pružiti solidan otpor...no nešto mi miriše da se neće samo tako predati...no forma je na strani Dugava...
Pobjeda Dugava...
5/24/2011 6:00:00 PM 5 udruga za mesopusne običa... -- 3 Olympiacos Pulaeus
Udruga pokazuje izuzetan napredak u odnosu na prošlu sezonu...još uvjek se drži u kupu, a u ligi je u igri za play-off s omjerom 5-4...obojci su centri u top formi, a ostatak momčadi je uglavnom loš, s izuzetkom Udruginog Opluštila, koji bi mogao biti onaj bitni kotačić za pobjedu pošto se pokazao kao izuzetno pojačanje na vanjskim pozicijama...
Pobjeda Udruge...
5/24/2011 6:00:00 PM 8 Samoborski kraljevi -- 5 The Sith
Pobjeda Sitha, koji se nakon nekoliko iznenađujućih poraza, prošli protiv mene čak bi rekao i tragični, definitivno diže u formi...
Ajde da vas čujem kaj imate za reći na ovo...ničim izazvana prognoza direkt u glavu...a-ha...=)))
A sad idem da vidim kak se puni bazen...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 5/24/2011 8:10:06 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...