Nevím co je na tom trapného? Myslím, že nikdo nemůže předvídat 100% okolností. Jestli je to něčí chyba především, tak moje nebo NO-15. Měli jsme se Skrimishera zeptat kolik má peněz a zkusit domluvit ještě někoho, kdo by byl v záloze s více penězi.
Já třeba věděl, že má "jenom" 3M a s ohledem na ceny hráčů za kolik chodili jsem chybně předpokládal, že to bude stačit. Bohužel jsem nebyl ani na deadline, abych ho kdyžtak dočasně vzal do týmu aspoň na trénink 1/1 a poté brzký přeprodej někomu.
Křikava to samé, taky skončil někde v tramtárii, ale tady jsme věděli, že bude problém. Já osobně kvůli němu v neděli v půl 5 ráno (s ohledem na posun času) vstávat nebudu, abych ho mohl krýt a koupit, kdyby náhodou šel za víc.
BB už nedávám 100% času, jde pro mě o zábavu a odreagování. Takže z mojí strany nečekejte psí kusy, abych zařídil věci kolem NT. Dřív jsem se snažil za každého kupce sehnat pojistku nebo na každý deadline být sám a případně jistit. Teď je pro mě tak trochu zázrak, když se najde aspoň ten 1 kupec :)